Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a németekröl?

Mi a véleményetek a németekröl?

Figyelt kérdés
ha valakit lenémeteznek, az már rasszizmus ?
2009. nov. 3. 18:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
én örülnék neki! Szeretem a németeket, még akkor is ha egy kicsit durvák!
2009. nov. 3. 19:07
 2/23 A kérdező kommentje:
Durvák ? Ezt hogyan érted ? Szerintem kicsit földhözragadtak.
2009. nov. 3. 19:23
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem a németeket, több német embert is ismerek/ismertem, szóval van némi tapasztalatom.
2009. nov. 3. 19:58
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan beszélnek, az elég durva tud lenni és alapból is törekvőek, talán egy kicsit túlságosan is, de ez a vérükben van! Egyébként meg nem mondanám földhöz ragadtaknak őket, mert velünk ellentétben Európa vezető gazdaságát képviselik, magabiztosak, tiszták, modern gondolkodásúak és követik a fejlődést, sőt diktálják!
2009. nov. 3. 19:59
 5/23 anonim válasza:
9%

Nem szimpatikusak, neheztelek rájuk.

A focicsapatukat utálom, a nyelv nehéz és tök feleslegesen kell tanulnom egy hülye törvény miatt! ( 2 kötelező idegen nyelv, Szlovákia)

2009. nov. 3. 19:59
 6/23 anonim ***** válasza:
97%

Német a férjem.

Nehéz a nyelvük az tuti.

Nem túl közvetlenek, de nagyon barátságosak tudnak lenni. Inkább úg mondanám hogy távolság tartóak.

Pl a férjem családja barátai elfogadtak,söt... De elkezdtem dolgozni egy német cégnél. az irodán 20-an vagyunk. én egyedül voltam szinte csak láttuk egymást a kolléganökkel, de soha még a másolóban sem kérdezték meg hogy jól vagyok-e stb... aztán úgy hozta a sors hogy egy irodába kerültem velük.külön üdvözöltek, és elmondták hogy mennyire örülnek hogy oda kerültem, azóta ugyan úgy kezelnek mint egymást. ezt pl a szomszédokkal is megfigyeltem. valahogy távolságtartóak, de attól segítökészek és barátságosak.

rettentöen elfogadóak. alig dudálnak az utcán, nagyon keveset mérgelödnek a sorbanállásnál. és ök is elégedetlenek a politikusaikkal mint mi.

Egyébként alegtöbb szokásuk megegyezika mienkkel. van töltött káposztájuk (kicsit más mint nálunk) és az összes ünnepet úgy ünneplik mint mi.

2009. nov. 3. 20:24
 7/23 anonim ***** válasza:
28%
utolsónak:Szétverik a fővárosuk utcáit?
2009. nov. 3. 21:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

félig német vagyok, nem verjük szét fővárosunk utcáit.

16F

2009. nov. 3. 21:27
 9/23 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam németekkel együtt, söt egy német csaj ( csaj :D , bátyám felesége lesz ) is van a családban , azt kell hogy mondjam , vegyesek az érzéseim velük kapcsolatban.

Pl:. bátyám barátnöje már 18 évesen egyedül gondoskodott magáról , ment hajóra dolgozni és azota is ott dolgozik , mert mdtak neki hogy menjen és gondoskodjon magáról.

Itt nálunk azért ez ilyen fiatalon nem jellemzö, azt mdta hogy ez náluk igen jellemzö. De ettöl , még nem rossz a családjával a kapcsolata.

Rendes , meg minden de meg kell tudni érteni öket azért mert hát ...

Na mind1, amikor dolgoztam németekkel akkor meg többször volt olyan hogy " bunkók " voltak , nem csak velem , hanem másokkal is, de nem a szemedbe hanem a hátad mögött...

Mdjuk ezt mi is csináljuk nem? szóval ezért nem lehet öket büntetni.

2009. nov. 3. 23:19
 10/23 anonim ***** válasza:
Akkor mégse úgy ünnepelnek mint itthon, ami persze nem baj.
2009. nov. 3. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!