Lányok, ha egy férfi azt mondaná, hogy elvisz egy egzotikus helyre télen nyaralni úgy hogy ő fizeti az utat, de cserébe az úton legyél a barátnője (tehát szex is), akkor elfogadnátok az ajánlatot?
Micsoda álszent dumák. "Jajj én nem fogadnám el, én nem olyan vagyok kevés az olyan lány aki nem fogadná el, és én kivétel vagyok"
Hagyjuk már, ha senki "nem olyan", akkor ki fogadja el. Minden nő elfogadná, csak virítsd a lóvét. Nemhinném hogy inkább egész télen dolgoznának havi 70.000 Ft-ért. Mellesleg még 1 idióta is aki nem fogadja el szóval...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Esetleg adalékként annyi, hogy a pasi nem egy jóképü izmos nőideál, de intelligens és ápolt, kultúrált ember. Az út egy tíz napos távolkeleti út lenne.
Hát figyu... ha neked bejön és úgy gondolod képes lennél rá akkor tedd meg... de nem mindegy hogy ez az egyesség csak a nyaralás idejére szól, vagy utána is a fejedhez vágná, hogy ő megadta amit szeretnél, most teljesíts te.
Egyszer nekem is kínált hasonlót egy pasi. Nem nézett ki rosszul, nem fogok hazudni, azt mondta elvisz egy hétre Törökországba nyaralni, remek hotelbe, mindent ő fizet, ha cserébe én is adok "valamit"... Nem mentem bele, pedig éppen nem voltam kapcsolatban. Én szerelem nélkül nem tudok együtt lenni senkivel, úgy meg pláne nem, hogy tudom ezért lényegében fizetnek. Mondhat akárki akármit, én nem tudnék elszámolni utána a lelkiismeretemmel. Arról nem is beszélve, hogy miért így akar magának megszerezni? Miért egy egzotikus nyaralással? Miért nem úgy ahogy egy normális lányt... Én ezen elgondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!