London melyik részén kb. mennyi a kiadó lakások átlagára?
Kérdező! Aki a külső zónákban lakik, és nem él, meg, az egyszerűen nem keres jól. Ennyi. Aki meg a Maida Vale-n tud lakást bérelni, az biztosan jól keres, mert a környéken nincs 900-950 font alatt szállás, és ahhoz hogy egy 1000 font környéki lakást ki tudj fizetni, legalább 1800-2000 fontos nettó fizetés kell, azt pedig nem osztogatják még itt sem. Jó végzettséggel, nyelvtudással meg lehet ennyit keresni, de azért valljuk be, az itteni magyarok jó része nem a szakmájában dolgozik.
Skócia árai messze alacsonyabbak a londoninál, de még az angliai áraknál is, viszont munkalehetőség sincsen annyi. Az hogy ki mennyire él meg, nagyban függ az egyéni igényektől is, van aki még a minimálbérből(cca.850-900 font nettó) is vígan megél, van akinek meg a 3000 font sem elég. A spórolásról, meg az itteni magyarok nyavalygásairól meg inkább nem mondok semmit, sokan egyszerűen nem tudnak bánni a pénzzel, buliznak, cigiznek, isznak, amiből egyenes következik, hogy kajára nem marad pénzük, ezért aztán megy a sírás. Tudom, mert 7,5 hónapig laktam magyarokkal, láttam, amit láttam. Panaszkodik, hogy így nem él meg, meg úgy, de azért a 7 fontos cigire van pénze.
Head Bartender voltam abban az etteremben ami a station melletti nagy feher irodahaz jobb oldalaban van.
Mi oktober 14en lesz 2 eve hogy itt vagyunk, de jovore koltozunk Becsbe. Olyan iszonyat kulonbsegek vannak az arakban hogy nincs ertelme kint maradni, nem keresunk tobb ezer fontot, es a szakmankban is jobban jarunk Beccsel, valamint Sopronikent csak hazaugrunk a szomszedba.
Digo!
Sok sikert Bécsi életetekhez. Én azt hiszem, innen már nem megyek el, maximum majd egy másik angol városba, nekem nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!