Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ez egy látszólag hülye kérdés?

Ez egy látszólag hülye kérdés?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem mondani olyan pénzváltót az országban aki fémpénzt is bevált?

Miért félnek az exhange-esek a külföldi fémpénztől?Miért nem váltják át?Választ eddig nem kaptam biztos azt hiszik nadrággomb :-)

Tudna nekem itt valaki ésszerű logikus magyarázatot adni erre?

Halo... Okos mindentudó közgazdász,pénzügyör,vámos,idegenforgalmis mindenhatók van itt valaki?

ugyan nem jelentös az összeg de hát ha egyszer nincs pénzem:-)

2013. aug. 18. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Sehol nem váltanak be aprópénzt, ennek az oka az, hogy ők maguk sem tudnának mit kezdeni a rengeteg aprópénzzel.

Csak akkor lenne haszna az aprópénz beváltásának ha később ki is tudnák adni másoknak. De senki nem kér pennyt, vagy shillinget. Mindenki nagyobb összegű pénzt akar kiváltani ha utazik. Így egyszerűen szólva a nyakukon maradna a rengeteg aprópénz..

Végül is az aprópénzt csakis azt tudod beváltani amit az ország használ is. (Magyarországon a forint, Angliában penny stb)

2013. aug. 18. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
2013. aug. 18. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem hülye kérdés.

Nem félnek a fémpénztől.

Nem is értem ez miért kérdezed.

Megmutattad a pénzváltós hölgynek és sikítva elrohant, vagy mi?

Nem hiszi, hogy nadrággomb, egész nap egy pénzváltóba ül, ha összekeverné a pénzt meg a nadrággombot, nem kapta volna meg az állást.

Igen, van rá ésszerű, logikus válasz.

Van itt valaki.

Több olyan pénzváltó is van az országban, ahol lehet váltani.

[link] de ez már volt

Ki nem találnád hol találtam.

Google.

Használd!

2013. aug. 18. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:
oké köszi
2013. aug. 19. 07:19
 5/5 A kérdező kommentje:
na neee már.... a google-on?
2013. aug. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!