Járt esetleg itt valaki Orfűn az augusztus 7-14. közötti időszakban valamikor?
Pontosabban, az alábbi helyeken:
-Orfűi-tó, és strandja
-Az Orfűi-tó és Mecsekszakál közötti terület
-Pécsi-tó
-Mecsekszakál
-Orfű környéke (Pl.: Abaliget)
-Pécs belvárosa
Tudom, talán furcsán hangzik, de azért tettem fel ezt a kérdést, mert én akkoriban (6-15. között) jártam ott a családommal, és hátha felismer valaki. :)
Tegyetek fel kérdéseket velem kapcsolatosan, és e kérdések által hátha "kitaláljátok", hogy ki vagyok.
(Megjegyzem: Úgy tudom, hogy nem sértem meg mások személyi jogait, mert gyakorlatilag csak saját magamról kérdezek.)
Te normális vagy?
Egyrészt rohadt sok ember van ilyenkor ezeken a helyeken, másrészt senki nem az idegeneket figyelgeti.
Ha csak nem pálmafás ingben, susogós térgatyában, öltönyzokniban és szalmakalapban voltál, a kutya sem emlékszik rád.
Normális vagyok, csak az Asperger-szindróma az egyedüli "problémám".
Szerintem biztos megmaradt néhány ember emlékeiben halványan a kinézetünk...
Valaki szerint betegség, valaki szerint pedig nem az.
Az autizmus egy enyhébb válfaja.
Egyszerűen csak nagyon kíváncsi vagyok...
Linkeljek magamról képet? Hátha úgy felismer valaki...
Miből gondolod, hogy te olyan érdekes és/vagy feltűnő jelenség vagy, ami miatt megmaradhattál mások emlékezetében?
Mire jó ez az egész? Keveset foglalkoznak veled otthon, vagy mi?
Én pedig téged nem értelek...
Nem gondolom azt egyáltalán, hogy feltűnő lennék.
Egyszerűen izgatóan, feldobóan hat rám, hogy hátha felismer valaki, és utána tudok vele beszélgetni.
Neked más bajod is van, az tuti.
Ráadásul annyit sem írtál, hogy lány vagy-e, vagy fiú. Nem mintha számítana, úgy sem ismerne fel senki.
Aki ilyen kérdéseket tesz fel, azt szerintem a buszon sem ismerik fel, amivel mindennap jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!