Wizzairnél visszafele utazás?
Figyelt kérdés
Találtam olcsó repjegyeket európán belül a wizzairrel, de valahogy visszafele nem akarja ugyanezt az árat kibökni hanem 5x 6x annyiba kerülő ajánlatokat dob fel. Én keresek rosszul, vagy ez tényleg valami marketing fogás?
(olyan válaszoljon aki vágja, unatkozó trollok most húzzanak innen, köszi)
2013. aug. 16. 21:28
2/5 anonim válasza:
ez így működik! pláne fapadosnál. a fapados csak akkor olcsó, ha nagyon rugalmas vagy a dátumot illetően és csak kézipoggyászod van. én ezért nem utazom fapadossal, mert ahogy az emberekkel bánnak, az nekem már nem fér bele az elfogadható szintbe. évente 2-szer megyek haza, bőven ki tudok fizetni egy normál társaságot, ahol nem karámban engednek fel a gépre.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon rugalmas vagyok, de így sem találunk ajánlatot, lehet, hogy ősztől már nem mennek délre repülőgépek? Vagy csak én csináltam rosszul valamit?
2013. aug. 16. 23:05
5/5 A kérdező kommentje:
korzika
2013. aug. 17. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!