Spontán nekiindulni Európának?
Figyelt kérdés
Egyszer csak a fejetekbe veszitek, hogy elindultok, neki Európának,úgy, hogy nem tudjátok biztosan, hogy az este hol hajtjátok le a fejeteket,csak mentek..Párizs,Barcelona,Velence...Mint a filmekben,felszáltok az első vonatra vagy buszra és mentek.Egy csomó kaland,sok izgalmas és érdekes emberek.Én most januárba töltöm be a 17. életévem.Én elvileg akkor már Európában bárhova mehetek?csak nem tudom mennyi pénz kell ehez,azt tudom, hogy sok kaját fogok vinni.És majd a tengerbe fogok hajat mosni.Annyira izgalmas ez az egész,hogy hasam is belegörcsöl.Hajt a kalandvágy.Ti hogy vagytok vele?2009. okt. 27. 10:45
1/6 anonim válasza:
Alighanem már az első országban vissszafogsz fordulni.Nem minden országba lehet pl. élelmiszert bevinni.De annyi kaját nem is tudsz vinni,hogy hónapokra elég legyen.Az utiköltség is nagyon sok pén zbe kerül,a szállásokról nem is beszélve.Persze,ha milliomosok a szüleid,és adnak neked sok pénzt,és ha elfogy küldenek utánad,akkor menj.
2/6 anonim válasza:
Tengerbe hajat mosni :D a tenger alapból sós tehát méginkább rontana a helyzeten mert kemény,töredezett lenne.Az nem Duna.
3/6 anonim válasza:
rengeteg pénz kell ehhez, nem olyan mint a filmek...
minimum 500 ezerrel indulj ha nem 1 millával. persze aludhatsz a híd alatt is ha épp erre vágysz.
4/6 anonim válasza:
Én 19 vagyok, és 17 évesen pont ugyan ezen járt az eszem, főleg miután többször is megnéztem az Eurotrip című filmet. Végül beláttam, hogy sem pénzem, sem bátorságom csak így neki indulni, önkéntes táborban kötöttem ki, és két hétig jéghideg hegyi tóban mostam a hajam, és fürödtem, illetve kiélveztem az Északi-tenger adta lehetőségeket is. A pár hét alatt biztonságban éreztem magam, szórakoztam, és dolgoztam is ezért cserébe, ami örök élmény maradt. Én ezt a kalandvágyamat idén nyáron is hasonló táborban éltem ki, és valószínűleg jövőre is így fogom. Bár csak pár hétre csillapítja az "éhséget", még is hihetetlen érzés szabadnak lenni, és egy teljesen más világba kerülni ilyen fiatalon! Viszont ami nagyon fontos, hogy beszélsz-e valamilyen nyelvet illetve a szüleid tudnak-e a tervedről és mit szólnak hozzá?
5/6 A kérdező kommentje:
Egész jól beszélem az angolt,lassan lekéne tennem a középfokut.Persze,tudják a szüleim,hogy mennyire elvágyom innen.Elöszőr is kell pénz tudom.Érettségi után jelentkezek egy óceánjáró luxushajóra,vagyis szeretnék menni főiskolára is.A hajóval befogom járni a földet,és szerzek rengeteg pénzt.Szép lassan felfedezem a világ minden kis csodáját
2009. okt. 31. 18:14
6/6 anonim válasza:
hát bárhova mehetsz, miért ne mehetnél. Mondjuk töltsd be a 18-at inkább 21-et akkor minden országban felnőttnek néznek.
Működhet, csak tanulj meg legalább egy nyelvet rendesen, és merj bevállalni "vacak" melókat! legyen legalább annyi pénz nálad, hogy vissza tudj jönni, ha akarsz.
Én ismerek olyat aki nyarlani indult és pár év alatt megjárta az egész világot, dolgozott mindenfelé, járt afrikában önkéntesként, kínában tanárként, de addig azért elég hosszú út vezetett...
szeritnem tanulni sem volna utolsó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!