Ha van okmányirodába időpontom, fogadnak előbb is?
A tesómmal (elmúlt 18) mennénk majd nyaralni, de mindkettőnk útlevele lejárt. Foglaltunk időpontot online, gondoltuk, együtt elintézzük, de én csak 4 órával később kaptam, mint ő.
Ha ott vagyok vele, van esély, hogy bemehetek előbb? (Miért nem tüntetik fel a honlapon, hogy mennyi hely van még? Amikor családok mennek útlevélért 18 év alattiakkal, és nincs egymás után hely, akkor az egész napot ott töltik?)
Megesik, hogy az interneten bejelentkezett ügyfelek nem jelennek meg, ilyenkor oda lehet menni, hogy te ugyan nem most következel, de szeretnéd megcsinálni gyorsan, amíg a másik úgy sincs itt. Testvérrel szerintem még több esélyed van. Viszont, hogy meggyorsítsátok az ügymenetet, menjetek be előbb, kérjetek csekket, fizessétek be és úgy menjetek vissza az időpontra!
(ui.: Ugye tudjátok, hogy a Schengeni övezeten belül nem kell útlevél?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!