Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik országba...

Szerintetek melyik országba menjek? USA vagy Németország?

Figyelt kérdés

Au pair-ként akarok menni, voltam már az, tudom milyen, viszont nem tudok választani, mind2 nyelvet tanultam már, a némethez nyelvhez jobban húz a szívem, az angol (mint nyelv) annyira nem érdekel, viszont maga Amerika igen, csodás helyek vannak ott, és azért az angolt több helyen is tudnám használni. Amerikába a zsebpénz is több, de nem is ez a lényeg, viszon Németország meg közelebb lenne.

Amerikához még le kéne tegyem a B-s jogsit.

Szerintetek? Melyik mellett döntsek? Valahogy nem tudok dönteni...

2013. júl. 15. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem az usa jobban bejott mint nemetorszag.
2013. júl. 15. 18:00
 2/7 anonim válasza:
Szerintem az USA-ban sokkal több lehetőséged lenne..és ha nekem kellene döntenem akk tuti oda mennék :)
2013. júl. 16. 11:58
 3/7 anonim válasza:
Usa !
2013. júl. 16. 12:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy én is így látom, viszont az USA-hoz, még a jogsi is kell... Meg a német nyelv jobban is érdekel, de az angol hasznosabb, nem tudom :D még van időm eldönteni, de azért mégis szeretnék valami konkrétumot :D legalább az országot :D
2013. júl. 16. 17:40
 5/7 anonim válasza:

Én Amerikát választanám. :) De ezt neked kell "érezned"

Amúgy én is most készülök ki külföldre au pair-nek. :)) Te közvetítőn keresztül mennél ki?

2013. júl. 17. 22:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, és te is tedd azt, segítenek, ha valami nem jött össze (nekem is) :)
2013. júl. 18. 17:34
 7/7 anonim válasza:

Tudom hogy régi kérdés,de nem baj...

Szeintem Nemetorszag jobb,bár ott sok a menekült...Az USA-ba pedig majdhogynem lehetetlen odakoltozni legálisan,főleg a zoldkártya miatt....règen én is odaakartam menni!Szemèly szerint én Oroszorszagba mennèk,na ott egy menekült sincsen....:)

2016. ápr. 2. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!