Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Sok magyar családnak nem jut...

Sok magyar családnak nem jut 500. 000-Ft egy nyaralásra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
8: orulok is, utazasra mindig szivesen koltottem, igy jutottam el Eszak-Amerikaba, Tavol-Keletre, a sarkkoron tulra, stb. Sok ember az evi cigarettapenzet felretenne, elmehetne nyaralni az egesz csalad belole!
2013. jún. 14. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk ezzel a cigarettás dologgal nagyon egyetértek!!!

Utóbbi egy évben sok helyen voltam Európában, pl Kanári-szigetek, Róma, Milánó, London stb. Több mint 20x repültem, de minden költséggel együtt nem került annyiba mint másnak az éves cigire költött pénz.

Engem amúgy nem zavarna ki mire költi a pénzét. Cigizzen ha akar valaki. De az már zavar, ha valaki dohányosként irigykedik az én ultra fapados pár napos olcsó kirándulásaimra, miközben az természetes neki, hogy naponta elkölt pár száz forintot cigire. Amit ha nem tenne, ő is mehetne.

2013. jún. 15. 01:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Te tényleg nem dohányzol!!!

Nem pár száz már a cigi, hanem alsó hangon 25-30ezer Ft/hónap.

Ez évi 3-400ezer Ft/fő !!!

Ha férj és feleség is bagózik, az már 6-800ezer Ft/év!

Persze a bagósok sohasem számolnak, csak sírnak, hogy a másiknak miből telik rá, pedig ebből az összegből az akinek esze van, az évente többször is kijut külföldre!

2013. jún. 15. 08:09
 14/17 anonim ***** válasza:
21%
Hát, mi pedig nem tudjuk megengedni magunknak! Még itthon,Magyarországon nem megyünk nyaralni nemhogy külföldre. És lehett lepontozni...mert ez van ilyenkor..a normális választ lepontozzák.
2013. jún. 16. 07:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hát, mi pedig nem tudjuk megengedni magunknak! Még itthon,Magyarországon nem megyünk nyaralni nemhogy külföldre. És lehett lepontozni...mert ez van ilyenkor..a normális választ lepontozzák."

Nem azért pontozlak le, mert nem tudsz menni, hanem mert nyavalyogsz és a saját válaszodat tekinted normális válasznak, miközben erre a kérdésre egyik válasz sem helytelen.

2013. jún. 16. 10:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Van egy 4 tagú ismerős család,

és ők is sírnak állandóan, hogy ők sem tudnak menni nyaralni mert nem telik rá,

de minden hétvégén óriási bevásárlásokat rendeznek,

mert 100 db rántott húsnak lennie kell az ebédlő asztalon!!

2013. jún. 17. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem sírtam..Én csak válaszoltam. Nekünk meg nincs minden héten rántott hús az asztalon,max 1 hónapba egyszer,de akkor

sem 100.

2013. jún. 17. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!