Hol hirdetik a legolcsobb nyaralasokat?
Badacsony kornyeke erdekelne, hogyn jonne ki a legolcsobban?nem etterembe ennenk. ket fo
illetve ha itthon rossz az ido akkor debrecenbol londonba vagy romaba megy olcson fapados repulo? egy ket ejt lennenk, lehet hogy szobat se berelnenk. neztem a neten de nem ertek hozza
Londonba megy Debrecenből a wizzair. Nem bonyolult foglalni, de ha nem megy írj. Bár mostanság biztos nem lesz túl olcsó. Ahogy egy Róma se olcsó, de oda csak Pestről tudsz repülni. Bár persze kinek mi az olcsó?
Balaton szerintem olcsóbb de persze ott is lehet sokat költeni.
Mennyi lenne a keret per fő és akkor mindenképpen Badacsony, London vagy Róma?
hagyjuk már a DUblit.
fárasztó, hogy mindenhova berakják a klonozott webcimüket.
A Booking.com oldalnál vannak jóval olcsóbb portálok
robroym
Muszáj itt hirdetned magad?
Biztos vagyok benne, hogy nem olcsó (sőt) amit hirdetsz...
"mert tavaly siofokon satoroztunk a parton tehat ingyen.szendvicset ettunk egy vizibicaj belefert es 10.000volt debrecenbol. egy diak jegy kellett."
Grat. Én is közel állok ehhez a vonalhoz, így vadkempingezés, reptereken alvás is megvolt már. :)
Így viszont erősen szűrd az itteni válaszokat, mert sokszor a töredékéből kihozható akár egy külföldi út is, mint amiket itt a gyiken olvasok másoktól. Persze nem all inclusive szuper szálláson meg utazási irodával kényelmesen megszervezve, viszont hihetetlen olcsón lehet sok helyre eljutni.
Írj ha gondolod privátban, szerintem tudnék segíteni. Nyilvánosan nem kívánok vitába keveredni azokkal akik elítélik az olcsó utazást, márpedig rendszeresen felmerül akinek nem tetszik az ilyesmi és azt vallja, hogy inkább maradj otthon ha nincs pénzed "igényesen" utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!