Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Németországból szeretne...

Németországból szeretne felhívni a nagynéném, de nem tud ha mobilt hív, akkor hogy kell neki? ha t-mobilos vagyok, akkor 0036-30-123-45-67?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 00:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Bárhol vagy a világon Magyarországot úgy hívod ahogy írtad.

vagyis 0036 és a mobilszám...vagy vonalasszám.

2009. okt. 8. 00:33
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen akkor jól tudtam:D

viszont ha felhív akkor nekem is kell érte fizetni?? erre még tudnál válaszolni??

2009. okt. 8. 00:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy csak a hívó fél fizet..a Fogadott hívásért nem kell fizetni..
2009. okt. 8. 00:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Fogadó fél csak akkor fizet, ha külföldön tartózkodik. Azaz ha a hívó (Aki elvileg fizet) nem tudhatja, hogy külföldön van. Mivel rokonod németföldről hív magyar számot, ezért csak ő fizet, és annyit, amennyit egy külföldi szám hívása esetén kellene
2009. okt. 8. 00:59
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket!
2009. okt. 8. 01:09
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Ha mobilról hív vezetékest,akkor csak ő fizet.De ha mobilról mobilszámot ( külföldről) akkor a hívott fél is fizet.
2009. okt. 8. 06:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mobilról csak akkor kell a hivott félnek fizetni, ha nem a bejelentett országban van: ha tégen hivnak NO-ból, és te MO-n vagy, akkor csak a hivó fizet (mert elvileg tudja, hogy te MO-n vagy), ha viszont te elmégy szintén NO-ba, akkor te is fizetsz, mert a hivó nem tudhatja (elvileg), hogy te nem MO-n vagy.
2009. okt. 8. 07:28
 8/9 A kérdező kommentje:

ok nem tud felhívni...

megadta a számát... nekem be kell elé rakni valami körzet vagy valamilyen számot??

0711071519441111 csak a végét írtam át, mert nem tudom, hogy az eleje nem-e tényleg valami körzet vagy ilyesmi

ha ezt a számot mobilról akarom hívni (csak csörgetni, hogy visszahívjon) akkor hogy kell hívni?? mert így hívom és azt mondja, hogy előfizető nem kapcsolható

nagyon fontos lenne

2009. okt. 8. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem valami elirtál eleve a szám elején is, mert ilyen mobil-kezdet nincs:

"0711 071519441111" - valószinüleg 0177 az eleje, kérdezz még egyzser utánna.

DE ha MO-ról akarsz német mobilt hivni, akkor 00 49 kell elöször és utánna jön a rendes szám.

2009. okt. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!