Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Jol ál nekem ha bőröndel megyek?

Jol ál nekem ha bőröndel megyek?

Figyelt kérdés

16 vagyok és németbe megyek és nem tudom hogy bőröndel menyek vagy sima váltáskával!

Jol ál a fiataloknak a bőrönd?

2013. jún. 2. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha vendegmunkas vagy mehetsz akar juta szatyorral is. Tudod, a Szij Melinda felevel.
2013. jún. 2. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen a kérdésed és az alatta lévő szöveg:

"Jól áll nekem, ha bőrönddel megyek?

16 vagyok és Németbe megyek és nem tudom, hogy bőrönddel menjek vagy sima válltáskával!

Jól áll a fiataloknak a bőrönd? "

Bármit is viszel, helyesírási szabályzat legyen nálad!

2013. jún. 2. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Helyesen a kérdésed és az alatta lévő szöveg (mert még aki javította az is kihagyott egy-két szót):

"Jól áll nekem, ha bőrönddel megyek?

16 éves vagyok és Németországba megyek és nem tudom, hogy bőrönddel menjek vagy sima válltáskával!

Jól áll a fiataloknak a bőrönd? "

A válasz pedig ez: divatbemutatóra készülsz vagy mi az ördög? Szerinted kit érdekel, mi a fenével repülsz? Lány vagy? Az ilyenek vesznek magassarkú cipőt repüléshez... az eszeteket hol hagytátok?

Azzal menjél, ami praktikus. Cipő, ruha, bőrönd, mind, praktikum először, minden más másodszor. Más a helyzet ha üzleti tárgyalásra mész de 16 évesen ez nem túl valószínű.

2013. jún. 2. 17:22
 4/4 mantis religiosa ***** válasza:

Az a mondás, hogy nagy kofferbe lehet pakolni, de szégyen vele utazni, nem erre az esetre vonatkozik. :-)

Szerintem a az a döntő, hogy mennyi cuccot viszel magaddal, mi az amibe belefér. Egy válltáska könnyebb préda egy zsebesnek. A bőröndre rá lehet ülni, és jobban óvja azokat a dolgokat amiket beleraksz.

Amúgy még nem hallottam olyanról, hogy férfitársaim az alapján ítéltek volna meg egy lányt/nőt, hogy mibe viszi a holmiját utazás közben. Tehát ha tetszel valakinek, ez nem fogja befolyásolni.

2013. jún. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!