Mi kell hogy Angliába utazhassak?
Vízum EU-n belül??
Jéézusom, csak remélni tudom hogy ennyi tájékozottsággal nincs szavazati jogod!
Szükséged lesz útlevélre, angol bankszámlára, NI számra, itthon meg kell szüntetni a tb-t, és nem árt, ha megigényled az E111-et. Nemrég hallottam a rádióban, hogy szigorítanak, a lakcímigazolót és a személyit le kell adni... nem tudom a részleteket. Ami kell még, az a nyelvtudás, és a pénz, hogy ne halj éhen, míg nincs fizetés (egyáltalán munka), és tudd fizetni az albérletet. Én 2 éve voltam kint, 4 nap után munkába tudtam állni, egyik ismerősöm majdnem 2 hónapig volt munkakereső, haza is jött, egy másik fél évig csak alkalmi munkákból élt. Megjegyezném, mindkettőt ismerősök csábították ki, aztán semmi.. Meggondolandó az egész, ha nem vagy elég talpraesett és nem buzogsz az energiától.
Rengeteg oldalt, fórumot találsz a neten a papírokkal, elintéznivalókkal kapcsolatban, mit hogy érdemes csinálni. (4. voltam)
" Nemrég hallottam a rádióban, hogy szigorítanak, a lakcímigazolót és a személyit le kell adni.."
?? Ez tudtommal nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!