Hivjam a rendőrséget vagy hogy kapjam vissza pénzem?
Figyelt kérdés
Lefoglaltam egy lakást Londonban.500font előleget küldtem.Utánna a nő akarta hogy a 'security depositot' is küldjem el..Itt már nem tetszett a dolog,gyanúsnak tünt..Ment a sok veszekedés,kérdések stb. mire a nő azt irta hogy elege van és hogy küldjem el a banki adataimat mert visszaküldi a pénzt és kereshetek másik szállást.OKÉ,elküldtem neki, erre azt irta hogy kevesebb pénzt fog küldeni nekem és csak 1 hónap múlva hogy érezzem a súlyát annak hogy én 2 hónapig húztam ezt az egészet...Erre irtam neki hogy nála van a pénzem és én nem visszamondtaam csak tettem fel pár kérdést amire ő kibukott és mondta hogy visszaküldi a pénzt. A nő tegnap egésznap nem irt nekem,ma megint küldtem egy levelet hogy irjon vissza és beszéljük meg mert meg kell oldani a problémát. Most mit cisnáljak? Félek hogy buktam azt a pénzt amire most nagy szükségem lenne:/ A nő ugye a papirokban megadta a nevét és cimét és csak ugye nem ugy megy hogy átugrok a következő városba.Mit kellene tennem? Kérlek segitsetek!!! Negativum itt most nem segit!2013. máj. 16. 06:40
1/3 anonim válasza:
A lényeg: van 2 tanúval aláíraott, hivatalos szerződésed?
Az mit ír? Mennyit kell előre fizetned?
2/3 anonim válasza:
Bocs, de mi csak a te verziódat ismerjük,
ráadásul a leírásod alapján sem egyértelmű, hogy biztosan neked van igazad.
3/3 anonim válasza:
elég ha megírod neki, hogy ha nem küldi vissza azonnal a rendőrséghez fordulsz - ott még van respectje a sünöknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!