Mennikéne kérdése:
Ki szeretne velem jönni?
Figyelt kérdés
Szeretnék stoppal elmenni, világot látni a késő nyári időszakban. Konkrét uticélom nincs, tavaly előtt Dániában voltam valamint Malmöben, tavaly pedig a Német-Francia határnál jártam. Szeretnék most egy kicsit messzebbre utazni, de tényleg nincs konkrét elképzelésem. Viszont a barátaim közül, egyik sem mer belevágni, ezért bátorkodom itt kérdezni, hogy akadna-e itt valaki aki velem tartana. Július végére terveztem az indulást és Szeptember végéig szeretném csinálni. Low budget út, szóval nem kellenek milliók hozzá, sőt ha nincs semmi úgy még jobb. Kor,Nem,Etnikai,Vallási hovatartozás nem érdekel, csak gyere!2013. máj. 13. 13:36
1/3 anonim válasza:
Üdv!
Én is terveztem hasonlót de én úgy gondoltam az út nagy részét gyalog teszem meg,hogy többet lássak.
2/3 anonim válasza:
"de én úgy gondoltam az út nagy részét gyalog teszem meg,hogy többet lássak."
Esetleg javaslom a biciklit. Olcsó, azzal is többet látsz mert azért nem olyan gyors, mint kocsival, de mégse olyan lassú, mint gyalog, így sokkal több mindent van időd megnézni, hiszen lényegesen nagyobb távolságot tudsz bejárni.
3/3 A kérdező kommentje:
A dolog gyaloglós részében benne vagyok. Írj egy mail-t a terveiddel,én is leirom, hogy konkrétan merre szeretnék orientálódni, és ha összevág akkor mehetünk is:)
2013. máj. 13. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!