Európán kívül magyar telefonról hogyan kell a helyi segélyhívót tárcsázni?
Figyelt kérdés
Kell elé országhívó? Vagy csak beütjük a számot és az adott ország mentőszolgálatát hívja a telefon?2013. ápr. 30. 14:18
1/9 anonim válasza:
+országhívó, vagy 00 országhívó. Mivel a telefonod roamingban van ugyan, de magyar.
Azt hiszem...
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy fizetős mert külföldi, vagy mivel segélyhívó, ezért ingyenes?
2013. ápr. 30. 15:16
3/9 anonim válasza:
Általában 112 a száma és nem kell elé semmilyen előhívó.
4/9 anonim válasza:
Kedves 3-as! A kérdező Európán kívüli hívás módját kérdezte!
5/9 anonim válasza:
Sok helyen működik a 112 Európán kívül is.
Mondjuk megírhatta volna a kérdező, hogy melyik országra gondolt, de az biztos, hogy előhívó sehol sem kell.
7/9 anonim válasza:
en veletlen felhivtam a zsebembol a 112 t amerikaban, es fel is vettek (utolag vettem eszre, hogy itthoni ido szerint hajnal 9kor volt egy 2 perces beszelgetesem veluk)
Szoval ezek szerint mukodik simaba is. Persze ott inkabb a 911 tarcsazasa javasolt.
8/9 anonim válasza:
na szoval hajnali 3 kor :)
ott volt eppen 9
9/9 A kérdező kommentje:
Izraelre gondoltam.
2013. máj. 1. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!