Hogyan dolgozhatnék 17 évesen Ausztriában, szállással, de csak nyári diákmunka jelleggel, tehát legkésőbb augusztus közepén való hazajövetellel, meg nyáriszüneti kezdettel?
Hát szerintem külföldön 18 alatt nem lehet.
De ami a nagyobb probléma, hogy amíg nem vagy 18 csak korlátozottan dolgozhatsz ha jól tudom nem lehet 12 órát, vagy esti műszakot vállalni.
Az osztrákoknak meg nem éri meg téged ott etetni, meg szállásolni, hogy heti 2-3 napot dolgozz.
Másrészt várj még 1 évet.
Ami az igazat illeti, inkább télen tudnál ott munkát találni.
Akkor van a síszezon meg minden, nyáron pangás van ott is, vagy nem annyira kell az a fajta munkaerő, amire te jelentkezhetnél.
Burgerlandban tele van magyarokkal minden munka ott nem kaphatnál szinte semmit, úgyhogy mindenképpen felső Ausztriában vagy nyugatabbra tudnál csak munkát keresni.
Huh,bocsi, előző voltam, összetévesztettelek valakivel, aki azt írta, hogy a határnál lakik. Ezer bocsi :D
Hát sajnos a szállásra nem nagyon van ötletem. Esetleg nincs olyan rokonod vagy barátod aki kint lakik? Vagy biztos vannak olyan munkák amiknél adnak, csak akkor nyilván pl a nagyvállalatok nagy része kiesett. Viszont esetleg családi vállalkozások vagy szállodák talán adnak. Szerintem a vendéglátóiparban a leggyakoribb az ilyesmi, főleg hotelokban, mert ott a személyzetnek is szokott lenni többnyire szállása. Tényleg bocsi a tévedésért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!