Ryanairről tapasztalat valakinek? Milyenek, megbízható?
Repültem velük párszor, mert sajnos már nem volt alternatíva. Ha többen vagytok és egymás közelében szeretnétek ülni, lehet, hogy nem árt egy csöppet tolakodni (...), ha épp nem visznek ki busszal a géphez. Az áraik 20 kilós bőröndre és egy kézipoggyászra vannak megszabva. Ha ezen felül lenne valami, keményen megfizettetik az árát.
Ha semmi extra kívánság nincs, szerintem megfelelő.
55x40x20 és szigoruan 10 kiló.ez amit a kabinban vihetsz magaddal és benne a jegyedben.
minden más fizetős.de vigyázz mert egy kis semmi ami pl a nyakadban lóg kistáska vagy még annál is kisebb-sem!!!lehet nálad-mert jó esetben megkérnek tedd bele a csomagodba-ha befér szerencséd van.
Hát nemtom, én nem gondolnám, hogy a wizzair az jobb lenne mondjuk mint a Ryanair. Ryannél ingyen vihetsz rendes nagy kézi poggyászt, Wizzairnél egy oda-vissza útra 5500Ft.
Én azt gondolom, hogy a ryanairt pusztán menő, divat fikázni. Nem zuhantak le, biztonságosak, pontosak, azt adják amire szerződnek (tessék elolvasni...), ha kártérítés jár akkor tök rendesen fizetnek (wizzair itt sem az igazi hozzájuk képest, többiről nincs tapasztalatom...) Ha nem tudnak aznap elvinni pl. időjárás miatt akkor szállást, kaját fizetik, ahogy jogszabály szerint ezekre kötelesek. Ez mind-mind a ryanairre (is) igaz.
De persze fujj-fujj ryanair, az egy mocskos banda. Csak nem értem milyen alapon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!