Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit vigyek magammal? 13/L

Mit vigyek magammal? 13/L

Figyelt kérdés
Egy kb. 2 órás utazás elé állok, lesz egy kirándulás a hegyekbe. Barátnőmmel ülök a buszban majd, és az lenne a kérdésem, nem e tudnátok olyan dolgokat ( játékokat=tárgy, vagy beszédes játék) mondani, amiket útközben virunk játszani.?

2013. ápr. 5. 10:38
 1/6 anonim válasza:

Szerintem majd a telefonotokon fogtok játszani és zenét hallgatni de játszhattok fekete,fehér,igen,nemet is,beszélgethettek ha lány vagy akkor csajos dumákról.

Csinálhatok képeket a buszon egymásról vagy közösen is,az majd jön magától.Jó utazást kívánok :))

2013. ápr. 5. 11:09
 2/6 anonim válasza:
2 óráig csak el tudjátok foglalni magatokat... ha nekem sikerült 10 órán keresztül egyedül, akkor két órát ketten valahogy csak átvészeltek. egyébként rakjatok valami filmet egy tabletre, vagy nagyobb kijelzős telefonra, és nézzétek azt.
2013. ápr. 5. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:

ez mikor énvoltam tekorodbeli, majd 10 éve még gond volt, mert a mobil is eléggé korlátolt volt, és nem mindenkinek :DD

de am ja, tuti van valami mobilod, vagy tablet, vagy ilyesmi, azon játék, film, stb

esetleg pókerkártya, vagy csak simán nézzétek a busz körüli tájat :D

2013. ápr. 5. 16:36
 4/6 A kérdező kommentje:
hát.. :D köszi, 1.válaszoló!
2013. ápr. 17. 12:05
 5/6 anonim válasza:

Én utazni PSP-t vittem (kölcsönkértem haveromét xxdd).

De jó volt, volt NFS meg GTA 4...

14/F

Aztán mondd meg, mit választottál! :)

2013. ápr. 21. 14:30
 6/6 anonim válasza:

hulyegyerek, egy 13 eves lany nem hiszem, hogy need for speedet vagy grand theft autot jatszana ;)

18/L

2014. ápr. 28. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!