Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egy évben hányszor szoktál...

Egy évben hányszor szoktál utazni?

Figyelt kérdés

Ha van kedved és egy pár szabad perced, nagyon megköszönném, ha ezt kitöltenéd.

[link]

2013. márc. 26. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Kitöltöttem. Csiszolhattál volna még a kérdőíven., nem mindig túl logikus.

Általában hány napra utazom el? Mi az, hogy általában? :) Ahányszor utazom, annyiszor változó. Mint szerintem másoknál is.

Szálástípus, ellátás formája: Kiválasztottam egyet, de több választósra csinálhattad volna - kb. ahányszor utazom, annyifélét veszek igénybe. Pl. egy wellness utazásnál egy szállodába megyek, a görög tengerpartra apartmanba, egy egzotikus körutazásnál meg ahány régió, annyiféle szállás.. Ez vonatkozik az ellátásra is.

Főként hogyan és milyen utazásokat foglal? - itt még rá lehetett volna menni az összefüggésekre az úti céllal, tök érdekes lett volna.

A 24-es kérdésnél ráböktem ugyan egyre, de ember legyen a talpán, aki ezekből ki tud csak egyet választani. :)

Helyesírásilag is nézd át: Ha igen évente hány alkalommal? - igen után vessző.

Nem kötözködni akartam, azt leszögezem, csak a segítő szándék vezérel. :)

2013. márc. 26. 22:09
 2/6 lencsefőzelék ***** válasza:

Na ja, vidéki kisvárosban pl. nem is lakhatnak emberek...

Tengerpari nyaralás?

több, mint egy hónapra -> több mint egy hónapra

vad vízi -> vadvízi

Egy kis finomítás után szívesen kitöltöm én is. :)

2013. márc. 27. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:

kitöltöttem én is, de nekem sem igazán tetszik, Az utolsó kérdéseket többválaszosra kellett volna megcsinálnod, mert igy elég gáz. Nem is úgy lett feltéve a kérdés, hogy hova a legszivesebben. szoval az ember xelné végig az összes országot, aztán látja h csak egyet lehet.

Na mindegy, én ilyen területen tevékenykedem, legalább az incentive kérdésekhez hozzá tudtam adni valami használhatót

2013. márc. 27. 01:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Kitöltöttem :)
2013. márc. 27. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Kicsit kijavítottam.
2013. márc. 28. 07:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is kitöltöttem, hiányolom a szállások közül a kemping, menedékház és egyéb természetjárós opciókat. Az utazási irodáknál pedig a "szakmai hozzáértést", mert nekem az volna az elvárásom. Pont ennek hiánya miatt nem utazok soha irodával, mert a 99%-uk a célterületről semmit nem tud (az nem tudás, hogy kb. 3 kattintással tud repjegyet meg szállodát foglalni, de az ország természeti, történelmi, kulturális hátteréről abszolút nulla az ismeretük).
2013. márc. 30. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!