Ki mennyit hallott vagy tud a 6-os villamoson történő lopásokról? Van a villamoson kamera? A blaháig mentem. Ott vajon van?
Ujabban ez a zsebtopvajok kedvence. Nekem tegnap este fél 10kor elemelte valami utolso senkiházi retkes tetves mocsadék a tárcám. Hozzáteszem kb 2e ft volt benne amit lesz.rok
csak az irataim
azokat amig ujra csináltatom
:(
Hogy vágnák le a kezèt ennek a tetünek
Hozzám valamelyik nap jött oda egy néni panaszkodva, hogy 4-5 cigány körülvette (pedig már este volt, nem volt tömeg), aztán hozzányomultak, mintha nem lenne hely. Mikor leszállt, akkor látta, hogy egy késsel kivágták a táskáját, kiemelték a tárcáját.
A fura az volt, hogy annyira nem volt feldúlt, mintha nem először történt volna vele ilyen :/
Nekem pont a zsebembe volt valakinek a keze, mikor észrevettem. A telefonom volt ott. Nagy patáliát csináltam, de csak bámult mindenki, aztán a fickó elkezdett románul (?) kiabálni, fellökött egy vénasszonyt majd leszállt. Körbe nagy közönyös arcok.
Barátnőmnek egy hajléktalan tépte ki a kezéből a telefont a megállóban, miközben a lány beszélt rajta. Senki sem segített. Ezek a Combinón illetve annak megállójában történtek,de szerintem egy tömött buszon is simán megesnek.
Bassszd meg
de en nem hagyom annyiban
akkor is megtalalom azt a genetikai hulladekot ami kart okozottt nekem es megoletem
mert ezert megdoglik
Én pont ezért nem tartok a zsebemben semmit a táskámat meg mindig magamhoz ölelem.
Nyugodtan nem lehet utazni, mert máris megvan a baj...
Ja és telefonálni se szoktam.
csak vigyázz, nehogy visszaéljenek a személyiségeddel.
Remélem bejelentetted :/
Legközelebb szerezz be okmánytartót és soha ne tartsd a pénztárcádba az okmányaidat. A tolvajok a pénztárcára mennek, nem az okmányokra.
Nekem ezért van pénztárcám és okmánytartóm a táskám 2 különböző pontjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!