Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, és névötlet...

Mi a véleményetek, és névötletetek ilyen típusú honlaphoz?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan blog féleséget összedobni ahol heti, ha időm engedi napi szinten mutatnék be kevésbé ismert, de gyönyörű vagy valamilyen különlegességgel rendelkező természeti helyeket, vagy tájakat. Pár mondatban feldobnám hogy miről van szó és jó sok képet biggyesztenék mellé. Lenne igény szerintetek ilyenre, ti olvasnátok? És ha igen, milyen nevet adnátok neki, valami frappánsabbat?
2013. márc. 19. 22:35
 1/2 anonim válasza:

Hát én személy szerint nem nagyon böngészek ilyen honlapokat, de ha véletlenül egy ilyenre tévedek, és tényleg érdekes infókat találnék (szóval nem ilyen néprajzi adatok, meg hogy itt tök jól nő a búza), akkor lehet, hogy nézelődnék még. És nagyon fontos, hogy frissítsd. Ha azt látnám, hogy basszus ez a valaki tényleg rendszeresen frissít és komolyan gondolja a dolgot, tetszene a dolog.

Névvel hát... Na abban nem tudok segíteni nagyon, bár személy szerint én kicsit bővíteném még a témakört. Tájak, természeti helyek mellé még biztos lehetne sok érdekes dolgot is bemutatni. Lehet teljesen elüt a témától, de különleges, vagy nagyon szép városok tök érdekesek lehetnek.

Mondom én ezt így 19 éves fejjel úgy, hogy abszolút nem érint a téma, de meg tudna fogni.

2013. márc. 19. 22:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen blog van már. Ha nem a szokásos helyeket mutatnád be akkor esetleg érdekes is lehet. De ha te is ismételsz akkor nem hiszem hogy bárki olvasná újra azt amit korábban vagy 20-an leírtak.
2013. márc. 20. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!