Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Átvihetem a vámnál?

Átvihetem a vámnál?

Figyelt kérdés
hollandiába utazok és busszal, szeretnék autóalkatrészeket átvinni amiket egy netes bazárban vásároltam. Átvihetem ezeket a bőröndömben anélkül ha átvizsgálnak és megtalálják büntessenek? Mi kell hozzá hogy ne piszkáljanak? Fontos lenne

#büntetés #vám.alkatrész
2013. márc. 14. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:

az megvan, hogy mi is, ők is az EU-ban vagyunk?

az is megvan, hogy nyitottak a határok?

2013. márc. 14. 10:39
 2/8 anonim válasza:
:D :D :D
2013. márc. 14. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen vám, hol? Honnan indulsz, tisztázzuk? Ha jól értem nem Magyarországról de még csak nem is más uniós országból ha vámról beszélsz.
2013. márc. 14. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Autóalkatrészre se regisztrációt se vámot nem kell fizetni eun belül.
2013. márc. 14. 12:46
 5/8 A kérdező kommentje:
unios oké tiszta sor de vám nem arról szol hogy ország vám és útlevél stb hanem arról hogy vámoltatnak magyarul leellenőriznek.. és az a gond ismerősöm németbe ment haza és ő beleesett ebbe és bekaszlizták 78 órára mert ugyanis a papírok magyarul voltak s közölték vele a papír nem jó és lopott a cucc holott az is netről volt rendelve számla minden volt.. ez a problémám .. nem kötöszködő válaszokat kértem hanem egy nosmális választ miszerint én átvihetem e magyarországról hollandiába köstöszködés nélkül az autó alkatrészeket!! ennyit kérdeztem kicsit világosabban... elnézést ha nem volt egyértelmű valami .. de csak erre kérek választ nem másra
2013. márc. 14. 17:42
 6/8 A kérdező kommentje:
mindenesetre az értelmes választ köszönöm
2013. márc. 14. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon hiszem el az ismerősöd sztoriját, hacsak nem egy kamionnyi szajréval kapták el és gyanús volt...
2013. márc. 15. 08:14
 8/8 A kérdező kommentje:
kipróbálhatod ha gondolod .. és megtudod .. szerencséd van viheted nincs szerencséd ott maradsz
2013. márc. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!