Mit tehetek ha nem működik a média lejátszóm a repülőn?
Figyelt kérdés
12 órás út, és egyszer már jártam úgy, hogy nem működött egész úton... kék halálhoz hasonlítanám, amit leművelt, szóltam a stewi-nak, 2x újraindították, de meg sem kérdezték működik-e már, úgyhogy a második próbálkozás után feladtam... az addig oké, hogy zenét hallgatok, meg olvasok, amíg világosban repülünk, de viszont aludni én nem tudok repülőn! Pedig próbáltam már altatót is bevenni ilyen hosszabb útra... most megint egy út előtt állok, mit tehetek ha megint nem működik az a retek? Van akármilyen jogom ahhoz, hogy új helyet kérjek? Pl. mögöttem egy faszi 3 ülésen elnyúlva hentergett, én meg majd felrobbantam..:P És én miért nem fogok ki olyat soha, hogy nem ül mellettem senki? :-D2013. márc. 7. 21:51
1/4 anonim válasza:
Milyen társasággal utazol? Amikor én utaztam ilyen sokat, minden ülés elött volt külön kis monitor. Lehetett filmet nézni, zenét hallgatni, játszani, stb. Millió film közül lehetett választani és magadnak irányítottad a távirányítóddal. Swiss Air volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, erről beszélek, erről a médialejátszóról. Na, ez nem működött, csak nekem :( Szóval ha unatkoztam átkukucskáltam máséhoz.
2013. márc. 8. 10:27
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként mindig mással, most pl. Cathay Pacific-el fogok utazni.
2013. márc. 8. 10:28
4/4 anonim válasza:
A repülőn alapból kedvesek, és ha nem arcoskodsz, akkor igen sok mindent ellehet érni a sztyuiknél!
Volt, hogy átülhettem (fekhettem) az első osztályra,
volt, hogy bemehettem videózni a pilótafülkébe,
volt, hogy több adag kaját is kaptam.
Egyszer meg egy szatyor kisüveges piát.
Megfelelő kedvességgel szinte minden megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!