Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Bécsben élünk! Mit tegyek?

Bécsben élünk! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párom most kapott munkát, pont mikor meg kaptam a hőn áhitott délelőttös műszakot munkahelyemen! De igy pont nem tudja egyikünk se elvinni kisfiunkat oviba! FÉRJEM AZT MONDJA KERESSÜNK BÉBISZITTERT! De én nagyon ockodok tőle! Azért mégis egy idegen! Vagy mondjak fel munkahelyemen és keressek valami rész munka idős állást?
2013. márc. 6. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:

HA ennyire félted a gyerekedet egy bébiszittertől akinek az a munkája hogy vigyázzon a gyerekekre, akkor lépj ki, és maradj otthon a gyerekeddel.

Nem lesz semmi baja ha egy bébiszitter viszi a kicsit oviba, és megy érte. Az óvodában is idegenek vigyáznak rá..

2013. márc. 6. 12:01
 2/7 Antimod ***** válasza:

Saját tapasztalat: az én szüleim is külföldön éltek, mikor ovis voltam. "Bébiszitter" vitt és hozott az óvodából/iskolából (nehéz eldönteni, hova is soroljam azt az intézményt, de nem lényeges), semmi gondom nem volt ezzel négy-ötévesen. Ráadásul még a nyelvet is nehezen beszéltem eleinte, és nem könnyen fogadtam el idegeneket magam körül.

A lényeg, hogy olyat találjatok, akiben a gyerek is megbízik, és szerintem egy hét után nem lesz ezzel gond.

2013. márc. 6. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég nehéz dolog lesz, és nem is olcsó.

Megbízni persze megbíznék, és simán mehetne, ha találtok ilyet.

èn is külföldön élek. németország senkit nem találtam normál árért aki jönne segíteni. (az egyetlen jelentkezö 15 €-t akart kérni, óránként.)

én viszont csináltam ilyet két kisgyereket vittem óvodába heti 3x. 10€-t kaptam egy negyed órás elfoglaltságért. ilyen árban talán találsz valakit, de ez havi szinten nem kevés azert.

2013. márc. 6. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Utána kell járni, hogy ki megbízható. A babysitterek sem emberevők. Számold azt is ki, hogy anyagilag hogy járnátok jobban.
2013. márc. 6. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy te mennyit keresnél, meg a bébiszitternek mennyit kellene a gyerekkel lennie. Ha csak reggel-délben hozni-vinni a gyereket meg egy-egy órát vele lenni, az nem kerül sokba, ha rendes fizetésed van, akkor megéri.

Ha meg a gyerek már óvódáskorú, akkor úgyis idegenek közt van, emiatt biztos nem zárkóznék el az ötlettöl. A gyereket nem érdemes "agyonóvni", ez egész biztosan nem ártana neki.

2013. márc. 6. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
A helyetekben keresnék egy megbízható magyar egyetemistát.
2013. márc. 6. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Helyetekben, bocsánat
2013. márc. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!