Milyen érzés repülővel utazni, ülni rajta?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék.2013. márc. 4. 18:30
11/18 anonim válasza:
Kívül-belül kiszáradsz. Testápoló, víz, saline nasal spray az mind kell Az utolsót fordítsa le, aki tudja mi ez magyarul talán sósvizes orrcsepp? Vizespalackot security után tudsz tölteni a mosdóban, a többivel vigyázz hogy elég kicsi mennyiség legyen hogy ne vegyék el. Ne hurcolj fel a gépre minden szart, magadnak ártasz a cipeléssel.
12/18 anonim válasza:
ne legyél ekkora idiota 82%os...nem mindenki engedheti meg magának...
13/18 anonim válasza:
Nem vagyok idióta és ne beszélj így másokkal!!! Nagyon el vagy te tévedve . Bárki megengedheti magának. No persze nem bárki mert az etióp éhező a kenyeret sem engedheti meg ugye... Szóval tényleg jogosan kötöttél belém.
Ha vonatról vagy buszról lenne szó akkor is ezt mondanád? Vagy mozi, színház és egyéb luxus?
Nem azt mondtam, hogy az első osztályt próbálja ki, hanem csak a repülést. Pl fapadossal.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azért, hogy csak kipróbáljam, nem szórom a pénzt. Talán majd egyszer. :D
2013. márc. 5. 18:56
15/18 anonim válasza:
Egy kis varoslatogatas nem pénz szórás szerintem. Pl egynapos Milánó vagy Eindhoven nem feltétlen kerül többe mint egy Budapest Szeged retúr vonatjegy. Tavaly nyár végén és ősszel még száz forintos repülőjegyek is voltak. Igen, olcsóbb volt mint egy bkv jegy. Nem, nem jött ehhez semmilyen adó, illeték és egyéb.
16/18 anonim válasza:
nem kell extrémekbe menni, nem gyakran használom az idiota szavat, csak ha kikoveteli magának az illeto...világos hogy nincs rá pénze, vagyis nem akarja szorni, de buzeráld csak ot hogy mért nem akarja kiprobalni...-.-
17/18 A kérdező kommentje:
Nem kell összeveszni.. Most nem fogok tervezni rögtön egy utazást. Majd később. Tavaszi szünetben, vagy nem tudom. (még sulis vagyok :D)
2013. márc. 5. 21:23
18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy nem gyakran használod, de ide nagyon nem illet. Beleszólsz egy olyan témába amiről úgy tűnik fogalmad sincs és leidiótázol másokat, akik csak segíteni próbálnak. Gratulálok hozzá, ez vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!