Vízumot igényelhetek Bécsben is, vagy az Egyesült Királyságban?
Figyelt kérdés
És pl. bécsi vagy angol \'magyar\' nagykövetségen, vagy pl. bécsi/angliai ausztrál nagykövetségen? (ha pl oda kéne vízum, amit itthon nem adnak meg)2009. szept. 11. 20:37
1/7 anonim válasza:
Ha itthon nem kaptad meg, akkor kint sem kapod meg.
2/7 A kérdező kommentje:
oh, értem, köszönöm, akkor ezzel választ is kaptam a kérdésemre... ez elég kétségbeejtő :D :(
2009. szept. 11. 22:53
3/7 anonim válasza:
Tekintve, hogy a nagykövetség a fogadó ország bevándorlási hivatalával veszi fel a kapcsolatot, így a világon bárhol lévő - adott országhoz tartozó - nagykövetség EGY HELYRE juttatja az információt. Ha elutasítottak, akkor tök nyolc, hogy honnan indulsz. Ugyanoda fogsz vele jutni.
Amúgy semmi akadálya, hogy bármelyik másik országban lévő nagykövetségtől kérd meg. Tehát megteheted, de nem olyan céllal, mint amit el szeretnél ezzel érni.
4/7 anonim válasza:
Ráadásul, ha jól értem Ausztráliáról van szó. Ott nagyon kemény pontrendszer alapján adnak vízumot, az adataid pedig ugyanazok akkor is, ha itthon adod be és akkor is ha Londonban.
5/7 A kérdező kommentje:
igen, tudom..nem lenne ezen kívül baj, mert önkéntesként szerettem volna "dolgozni", vártak is kintről, csak hát az önkéntes munkához ők a working holiday vízumot fogadják el, amit mint megtudtam, magyar állampolgárok sajnos (még?!) nem igényelhetnek...
2009. szept. 12. 10:07
6/7 anonim válasza:
Koltozz Angliaba, szerezd meg az angol allampolgarsagot, es akkor mar egyszerubb a helyzeted!
Vagy koltozz Angliaba, es ismerkedj meg ausztrallal, es segiteni fog, nem is kell osszehazasodnod.
Koltozz Angliaba, es menjel ki Ausztraliaba au-pair lanynak!
7/7 A kérdező kommentje:
oh, köszi jol is hangzik :) főleg az ismerkedj meg ausztrállal része :D
2009. szept. 13. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!