Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vannak cápák az Adriai tengerben?

Vannak cápák az Adriai tengerben?

Figyelt kérdés
Mert, épp Horvátországba készülök májusban Krk-szigetére és tudni szeretném hogy mégis milyen állatok élnek a tengerben cápák?,delfinek?,bármi.:))

#cápa #Adria #tengerben?
2013. febr. 23. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
delfinek és cápák is vannak, a cápa észlelések az utóbbi években egyre gyakoribbak lettek, de általában kis méretű cápafajok találhatóak meg arrafele.
2013. febr. 23. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
és ha beütöd a keresőbe, láthatod, hogy a második legnagyobb fehércápa populáció is a horvát szakasznál tanyázik, ez tény, de ne aggódj, emberemlékezet óta nem láttak arra veszélyes cápát. ráadásul nagyon szép kis sziget.:)
2013. febr. 23. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Sokszor nyaraltam már horvátországban,de cápával még nem találkoztam,igaz delfinnel se.

Szerintem ettől ne félj.

Fürdőzök közelébe nem jönnek.

2013. febr. 23. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A tengeri sünöktől jobban kell félni :)

Amúgy, egy rakat hal él a vízben :D

2013. febr. 23. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

19:41

"Fürdőzök közelébe nem jönnek."

Gratulálok!

Vicces vagy.

Amúgy tavaly pont láttunk egy kb 60-80 cm-es bébicápát a strandon félig megdögölve.

2013. febr. 23. 23:48
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
..és azért vagyok vicces mert te láttál egy félig "megdöglött"cápát???Nahát ez szenzációs!
2013. febr. 24. 08:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ja és azt szeretném megkérdeni,hogy Krk sziget homokos tengerpart? :))
2013. febr. 24. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Van homokos,kavicsos és sziklás strand is.

Úgy is emlegitik,hogy az "Arany-sziget"

2013. febr. 24. 17:09
 9/9 anonim válasza:

"A Földközi tenger térségében az elmúlt száz évben összesen 39 regisztrált cápatámadás történt. Ebből 32 esetben tekinthetjük bizonyosnak, hogy nagy fehércápa volt a támadó faj. (A Földközi-tengerből összesen 47 cápafajt ismerünk, amelyből 15 faj potenciálisan az emberre is veszélyes lehet. Ennek ellenére a regisztrált támadások majd 90 százaléka a nagy fehér számlájára írható.) A Földközi-tengeren az utolsó halálos kimenetelű nagy fehércápa támadás a toszkán partvidéken történt, 1989. február 2-án. "

[link]

2013. júl. 21. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!