Hogyan tudnék az Egyesült Királyságba kimenni?
Figyelt kérdés
úgy értem mi szükséges ahhoz, hogy ott lakjak, hogy letelepedjek??2013. febr. 15. 22:10
2/4 anonim válasza:
Gondolom nem az állampolgárság miatt kérdezed hanem kiint akarsz élni, dolgozni.
Hogy mi kell hozzá?
- angol nyelvtudás
- kezdő tőke
-szakma vagy gyakorlat valamiben.
Hát ennyi..
3/4 anonim válasza:
Amit az első belinkelt már nincs érvényben, én úgy tudom. Akkor érdemes egy év után kérni az engedélyt, ha később szeretnél állampolgárságot.
4/4 anonim válasza:
repülővel...nem kell hozzá semmi extra, csak amit a második leírt. iratok (személyi, vagy útlevél a kijövetelhez), pénz, nyelvtudás. a kutya nem foglalkozik vele, hogy meddig vagy itt, csak akkor, ha állampolgárságot kérsz, azt öt év után lehet megigényelni (vizsga, valamint egy vagon pénz). lehet két év után kérni ilyen állandó tartózkodási papírt, gyakorlatilag semmi haszna nincs, nekem van, de minek? sehol, senki nem kérte, nem is tudnak róla, hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!