Hány tonna a Nemzetközi Űrállomás?
Kérem szépen, hogy csak az válaszoljon, aki tudja a választ.
Kérem azt is hogy senki ne kérdezzen vissza, hogy miért kérdezem.
Nem kérek olyan válaszokat, hogy Google meg Wikipédia.
És olyant sem, hogy szerintem ez meg az, de egyébként nem tudom.
Egyéb hozzászólásokra sem vagyok kíváncsi csak a válaszra.
És elnézést hogy mindezt leírtam, de sajnos ezt az oldalt sokan fórumak nézik,
nem tartják be a szabályzatot, és a kérdéseimre 99%-ban haszontalan válaszokat kapok.
És ha már valaki válaszolt valamit, akármilyen haszontalan dolgot is,
akkor a többiek már meg sem nézik a kérdést, így reménytelen rendes választ kapni,
a kérdést meg mégegyszer kíírni nem lehet.
Googlee????? Miért nem???? 1 perc!!!!!
Innen.. Olvass...
Repülésadatok
Űrügynökség NASA NASA, RKA RKA , Európai Űrügynökség Európai Űrügynökség, Japán Űrügynökség Japán Űrügynökség, CSA CSA
Hívójel Alpha
NSSDC ID 1998-067A
A repülés paraméterei
Start 1998. november 20.
Űrhajó tömege kb 450 000 kg
Pálya
Pályamagasság
Föld körül 278 és 460 km között
Pályahajlás
Föld körül 51,6°
Periódus
Föld körül 91 perc
Hivatalos weboldal
A Nemzetközi Űrállomás teljes tömege megközelíti az 500 tonnát (455,8 t).
(A kérdésedhez fűzött novellányi, kioktató kommented nem tett túl szimpatikussá. De ez már egy más történet.)
"ha van hely leírni a négy darab nullát és elé írni a k és b betűket, akkor miért nem írják le kevesebb karakterből a pontos értéket több információtartalommal."
Mert mondjuk ők se mérték meg? De ha neked van elképzelésed hogyan lehetne lemérni az egésznek a súlyát az utolsó csavarig akkor dobj egy mail-t a NASA-nak ha gondolod.
"És elnézést hogy mindezt leírtam, de sajnos ezt az oldalt sokan fórumak nézik,
nem tartják be a szabályzatot, és a kérdéseimre 99%-ban haszontalan válaszokat kapok. "
Amíg egy tudományos kérdést képes vagy az Utazás kategóriában feltenni addig inkább maradj csöndben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!