Budaörsre a Kelenföldi pu-ról megy egy busz ami a budaörsi benzinkútnál áll meg. Hol, melyik utcában van ez a benzinkút? Messz van az Auchantól?
akkor a kelenföldiről menjek az Érdi busszal?
És mi az a sims?
A meki az auchan oldalában van, igaz?
Szia!
Ha még itt vagy, szerintem egyszerűbb lenne (nem kellene annyit gyalogolni), ha Kelenföldről elmennél a Móricz Zsigmond körtérre (7-es busz talán 3 megálló), ott felszállsz a piros 40-esre (bár most új számozása van), és elmész a végállomásra. Az auchan előtt tesz le a busz.
Kicsit bonyolultnak tűnik, de hidd el, sokkal kényelmesebb!
Kelenföldről miért menjen be a Móriczra, mikor a 40-es busz megáll Kelenföldön is? Kicsit értelmetlen lenne...
A 40-es és a 240E jelzésű busz is megáll a Sasadi úton. Ez a Kelenföldi pályaudvar "autópálya felőli" vége. Tehát amikor leszállsz a vonatról, akkor a sínek alatti aluljáróban nem a pályaudvar irányába indulsz el, hanem a másik irányba. Kimész az autópályáig, ott átmész a felüljárón az út másik felére, és ott a buszmegálló, onnan indul a két jelzett busz.
Köszönöm a válaszokat! Oda felé sikerült az érdi bussz al, ahogy az első válaszadó ajánlotta.Visszafelé már nem jöttem, mert nem tudtam, hogy lehet az autópálya másik oldalára átjutani. 40-es busszal jöttem vissza. Egy kedves budaörsi nénike segített.Csak azt nem értem,hogy abban az időben hogy jött a 40-es ,amikor a bkv menetrend nagyon kevés , ritkán indított járatokat jelöl.
Lényeg,hogy megjártam! köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!