Most készülök életemben először repülővel utazni. Tanácsok?
enjoy your flight.
En mar sokezer kilometert lerepultem es meg mindig olni tudok az ablakmelletti helyert. Meg akkor is ha ejszaka repulok :P
Én meg pont mindig folyosó mellé szeretek ülni, mert utálom, ha beszorítanak, és pl. hosszú úton, ha alszanak mellettem, akkor én se tudjak felkelni járkálni meg mosdóba...
Szóval gondold végig, hogy mi a fontosabb: kilátni, vagy hogy tudj szabadon mozogni, és az alapján dönts. (Más kérdés, tudsz-e majd választani.)
Amúgy, ha hosszú az út (mondjuk 3+ óra), akkor könyvet, zenét vigyél mindenképp.
Rövidebbre is lehet persze, de az már szinte alig jelent repülést, hiszen a felszállás-leszállás is jó fél-fél óra.
Öltözz melegen, általában a repülőn hideg van, én legalábbis ezt tapasztaltam. (Mondjuk ez inkább nyáron érdekes, amikor a nyaralni induló emberek hajlamosak rövidnadrágban és kis pólóban felszállni a gépre.)
Ha nem kaptok kaját, akkor becsekkolás után vegyél magadnak egy szendvicset. Inni adnak majd bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!