Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha retur jegyet veszek vonatut...

Ha retur jegyet veszek vonatutazásnál, akkor azt másnap is felhasználhatom?

Figyelt kérdés
Tehát ha ma utazok és megveszem a retúrjegyet, akkor azzal elég ha holnap utazom vissza?
2013. jan. 17. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, persze. egyébként rá van írva, hogy meddig használható fel.
2013. jan. 17. 13:43
 2/4 anonim válasza:
A retúrjegy kb 2 hétig használható fel (pontosan nem tudom, mert max. 1 hétig voltam retúrjeggyel távol), úgyhogy a jegyen feltüntetett két dátum között bármikor utazhatsz oda-vissza.(:
2013. jan. 17. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:

"6.5.9. A menettérti jegy érvénytartama

a) az 1-100 km távolságra kiadott menettérti jegy az érvényesség első napját követő harmadik nap 24. órájáig,

b) a 100 km-en felüli távolságra kiadott menettérti jegy az érvényesség első napját követő 14. nap 24. órájáig érvényes.

6.5.10. A menettérti jeggyel az odautazást

a) 1-100 km távolságra az érvényesség első napján,

b) 100 km távolságra az érvénytartamon belül kell megkezdeni.

6.5.11. A menettérti jeggyel a visszautazás az érvénytartamon belül bármikor megkezdhető, és azt az érvénytartam utolsó napjának 24. órájáig be kell fejezni. A menettérti jegyek esetében a visszautazás megkezdésével egyidejűleg az oda útra szóló jegy érvénytelenné válik."

Idézet a MÁV_START Személyszállítási Üzletszabályzatából.

[link]

2013. jan. 17. 15:06
 4/4 anonim válasza:

2. vagyok.

3., de jó, hogy ezt leírtad! Bocsi, kérdező, akkor hibás a válaszom. (: én mindig 180 km-t utazom, tehát ezért használható fel olyan sokáig..

2013. jan. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!