Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A négy városba milyen sorrendb...

A négy városba milyen sorrendben utaznátok el? Bécs;Velence;Prága;Dublin.

Figyelt kérdés
Az anyagiak nem számítanak bele,ez csak elmélet.A városok szépségei miatt kérdezem.
2013. jan. 15. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1. Velence -voltam kb 5x (március közepén egyáltalán nem volt zsúfolt)-és a környékbeli kis szigetek (Murano-Burano)

Különlegessége miatt érdekes, nem sok olyan város van amelyik lagúnára épült.

2. Prága- Itt is voltam 2x még mindig maradt látnivaló...

3. Dublin- Itt még nem voltam

4. Bécs. Szép-szép, de annyira nem fogott meg...Pedig sok szép látnivaló van: Schönbrunn, Hofburg

2013. jan. 15. 16:06
 12/17 anonim ***** válasza:

1. Velence - még nem jártam ott, de sok jót hallottam róla

2. Prága - 1x már jártam ott, de még visszamennék, mert elnyerte a tetszésemet

3. Dublin - még nem jártam ott és nemis hallottam róla túl sokat

4. Bécs - 3x már jártam ott, szépnek mondható, de szerintem kissé unalmas

:)

2013. jan. 15. 17:29
 13/17 anonim válasza:
Prága, Dublin, Bécs, Velence
2013. jan. 16. 14:56
 14/17 anonim válasza:
Alap hogy Velence. Én ott egyszer voltam még sajnos de olyan fantasztikus volt. Pont a Velencei karneválon voltam ott és az a hangulat...Ahogy ott cikáznak a gondolák és az evezőjük meg énekel az olyan aranyos. És az egyik legfontosabb a pizza :D (Rialto híd-nál van egy kis étterem ahol kívülről lehet látni az óriás pizzákat. Na otisteni finom a pizza :D )
2013. jan. 18. 16:12
 15/17 anonim válasza:
Én már voltam Dublinban! Igazából kicsit szemetes a hely, de engem lenyűgözött! Az írek nagyon bulizósak, az ír éjszaka (nem csak a fiatalok miatt) annyira hangulatos. :) Csak ajánlani tudom...:) Bécs...hát szép se semmi különösebb. Velence, a maga módján szép, de a sok kis utca..el lehet tévedni :D Meg szerintem nagyon koszos, nem tetszett annyira. Prágába májusba megyek. :)
2013. febr. 26. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem voltam még külföldön, de az én sorrendem:

1. Bécs - szeretem az olyan városokat, ahol régebbi épületek vannak, illete ami miatt az első nálam, az az adventi vásár, bár még csak képeken láttam, és az ismerősöktől hallottam róla, de biztos vagyok benne, hogy lenyűgöző

2. Prága - nagyon sok embertől hallottam, hogy gyönyörű város, nagyon tetszenek a régi épületei, Mo.-on is jellemzőek a régi épületek, de ott más a felépítésük, ugyanúgy, mint ahogy Bécsben is

3. Dublin - ez a város is nagyon tetszik a képek alapján, a macskaköves kis utcák, a folyó, ami átszeli a várost, az angol jellegű épületek, és a főiskola ahol keveredik a modern és a korhű, bár nekem lényegesen jobban tetszik a régi része.

4. Velence - ez egy kicsit kakukktojás a számomra, gyönyörű hely, de kicsit úgy vagyok vele, mint Párizzsal, hogy rengetegen oda vannak érte, hogy jajj milyen romantikus meg az Eifel-torony stb, de én nem látok benne semmi különlegességet, nem merült még fel bennem, hogy nekem muszáj egyszer elmennem Velencébe.

2013. máj. 18. 19:36
 17/17 erika horvath válasza:
pragat megneznem.becsben velenceben mar voltam dublinban meg elek
2013. aug. 31. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!