Hol tudd egy nyugdijas erzsébet utalványt igényelni? Járna e neki? ha igen mennyi?
"És a sok értetlenkedőnek, aki azt javasolja, hogy a nyugdíjasok éljenek meg a nyugdíjukból elárulom"
A sok értetlenkedő meg elárulja neked, hogy mi, fiatal értetlenkedők minimum 45 évig becsületesen tisztességgel dolgozni fogunk, fizetjük a nyugdíjjárulékot mint a katonatiszt, és olyan 67-70 éves korunkra mire nyugdíjba mehetnénk lóf.aszt nem fogunk kapni, nemhogy nyugdíjat.
Így szegény mai "kisnyugdíjasok" még igencsak jól járnak a 70 ezres nyugdíjakkal, ugyanis az egykori 3-4 ezres fizetésükből 8 év alatt nem fizettek be annyi nyugdíjjárulékot, amit ma kivesznek a rendszerből.
Ezért is fog összeomlani 1-2 éven belül a nyugdíjrendszer.
Jah, nem bocsánat, nem fog összeomlani, hiszen a nyugdíjasokra mindig lesz lóvé. Majd elvesznek még 10%-ot a dolgozóktól, így is csak a 40%-át veszik el a fizetésnek...
" amit ma kivesznek a rendszerből. "
Jav: amit ma kivesznek a rendszerből EGY HÓNAP ALATT.
"Remélem Ön sem fog havi 40.00.-Ft-nál magasabb nyuggert kapni, és akkor járjon a szája - hogy én ebből kifizetek azégvilágonmindent!
Pedig két fiamat teljesen egyedül neveltem fel, továbbá vállakozóként valószínüleg hozzájárulhattam az Ön járaulékainak befizetéséhez is az adóforintjaimból.
JÁrjon Ön is jól!"
Kedves Privát üzenetet írogató Hölgy!
Tisztázzunk valamit: Maga azért kap 40 ezer forint nyugdíjat, mert vállalkozóként nyilván fél életében minimálbérre jelentette be magát. Miért is jelentette volna be többre, hisz az a nyereségét csökkentette nem igaz?
Valamint nekem van rendes munkám, ahol nem minimálbérre jelentenek be, és fizetik utánam a járulékokat. De ettől függetlenül sem értem miért is maga fizetné maga járulna hozzá az én járulékaim kifizetéséhez?
Bár gondolom ezt a mondatot maga sem értette igazán.
Ne haragudjon, de vállalkozóként 40 ezer forintos nyugdíjjal egyáltalán nem tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!