Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van esély arra, hogy Londonban...

Van esély arra, hogy Londonban dolgozó lány megismerkedjen angol pasival?

Figyelt kérdés

Ismerkednek az angolok magyarokkal, vagy nagyobb az esély bármilyen más külföldivel való megismerkedésre?

Vidéken esetleg jobban barátkoznak az angolok?

2013. jan. 5. 23:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
úgy éretm: ... akkor családot akarsz vagy ki akarod használni? (kérdőjel)
2013. jan. 6. 20:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Mi a ciki? Itthon is korban hozzámillő barátaim vannak, fiúk, lányok, sőt a szerelmeim is korban hozzám illők voltak, nem 15-30 évvel öregebb vénemberek!
2013. jan. 6. 20:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Figyelj, ha az, hogy angoltól ingyen, beszélgetés közben tanulok angolul, akkor igen, kihasználom.

Egyébként meg úgy hallottam, hogy az angolok nem nagyon szeretik a külföldieket, ezért tettem fel a kérdést!

2013. jan. 6. 20:09
 14/14 anonim válasza:
57%
Egyébként értem én -- szerintem semmi gononszságot nem fontolgatsz, egyszerűen érdeklődsz. Igen, a szerelem határtalan. Ha megtetszel egy angol srácnak, nem fogja nézni honnan jöttél. Egyébként én ismerek angol srác magyar csajszi párost. (a ciki-s voltam)
2013. jan. 6. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!