Ha egy vízummentes országba utaznék vízumköteles ország repülőterén át (Moszkva), akkor kell bármilyen vízum csak azért, hogy átszálljak Moszkvában?
És kérlek, ezt a stílust, hogy "Pont" mellőzd, mert nagyon nem szeretem. Kicsit lekezelőnek érzem és nem hiszem, hogy éppen tőled kellene ezt lenyelnem.
Épp annyira lekezelő mint azt írni, hogy aki mást mond arra ne hallgass. Ez még akkor is lekezelő lett volna, ha amúgy igazad lett volna. De nem volt.
Nem a Seremetyevon szálltam át anno hanem a Domogyedovon.
Hogy a Seremetyevonak van-e ilyen külön szolgáltatása amit az állam engedélyezett, hogy ebben az esetben vízum nélkül mozoghatnak a célpontra az amúgy vízumköteles ország polgárai azt nem tudom.
És lehet, hogy csak egy-két éve van így, én 2008-ban voltam.
Amúgy meg főszabály mindig az amit írtam. 99%-ban úgy van, bár Nyilván kicsit szélesebb rálátásom van a légi közlekedésre, mert jó párszor volt már hozzá szerencsém.
Amit a stílusodról írtam az pedig legalább ennyire igaz, barátom!
Már megint nincs igazad: [link]
De miért hiszed azt, hogy csak Te utazol gyakran? 2008-as tapasztalataimmal nem is válaszoltam volna erre a kérdésre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!