Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldi letelepedés?

Külföldi letelepedés?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy kinek van valamilyen tapasztalata vagy tanácsa, hogy hogyan lehetne külföldre letelepedni, dolgozni, élni? Gondolkozom Hawaii-n(bár nem tudom, hogy hogyan szerezhetnék zöld kártyát), Maldív-szigeteken(sak jót olvastam róla, de ugy olvastam, hogy a maldív a beszélt nyelv és én csak angolul tudok), Thaiföldön is gondolkoztam(phuket jöhetne talán szóba bár nem tudok sokat thaiföldről). Sokra értékelném ha valaki tudna használható tanácsokat adni!

2012. dec. 27. 19:27
1 2
 11/17 anonim válasza:

Már 3 éve 1 huzamba oda járunk nyaralni :) a családommal a kiköltözésen gondolkodunk mert már barátok is vannak meg minden csak az iskolát be kell fejeznem

Ahoz h kikoltozzunk hazvasarlas ...stb azután meg tesoim utánanéztek

2013. febr. 20. 17:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem:) Igen mindenkitől nagyon jó dolgokat hallottam Phuketről akik legalább egyszer voltak ott, remélem egyszer nekem is megadatik, hogy kiköltözhessek oda:) Ha esetleg van még valamilyen információd akkor az jól jönne, hogy mit hogyan rendeztek....mit dolgoznátok ott....milyen nyelv kell..
2013. febr. 20. 21:11
 13/17 anonim válasza:

mi a vállalkozásra gondoltunk csak kell hozzá 1 thai ember is de az könnyű :D

hát ha kint szeretnél élni mivel nem vagy thai nem lehet területes házad csak akkor ha van 1 párod aki thai és így 50% megvan és akkor már lehet területes házad de amíg ez tényleg nincs meg csak lakásod lehet

mivel az anyanyelv thai így nem árt de nem létfontosságú h tudd egyből az angol nyelv ami kell és akkor ha kint élsz meg tanulsz thai-ul és oroszul is attól függ milyen munka

mivel kint sok az orosz és az oroszokról köztudott h fentartják az orrukat így az angol nyelv amit amúgy tudnak nehezen esik ki a szájukból és ha már kb nem tudsz oroszul sértődés van

de az első az angol a 2. a thai és ha belefér 3. az orosz

2013. febr. 20. 21:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a degítséget:)....még van ezen időm gondolkozni mert középiskolás vagyok és a szüleim nem terveznek ilyesmit, úgyhogy van időm. De köszönöm:))
2013. febr. 21. 22:06
 15/17 anonim válasza:
Hehe még én is sulis vagyok és nekem is még rengeteg az időm :D de már megvannak a tervek
2013. febr. 22. 06:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen de neked a szüleid is ki akarnak költözni(ha jól értelmeztem), de az enyémek nem:)
2013. febr. 22. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is kiszeretnék koltozni,de engem ezek kozul aaz országok kozol egyik sem érdekel.
2013. júl. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!