Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit vigyek magammal?

Mit vigyek magammal?

Figyelt kérdés

hétvégén összeköltözök a barátommal :))))

eddig a szüleimmel laktam,a lakás már be van bútorozva,a cuccaim nagy része már ott van.

a kérdésem az lenne,hogy mit vigyek magammal amit esetleg elfelejtettem?ami másnak alap,de nekem lehet,hogy nem jutott eszembe:)

segítsetek! előre is köszi!!!

20 éves(és nagyon boldog)lány

2009. aug. 24. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha eddig a szüleidnél laktál és már ott van a pasidnál a cuccod, akkor nem értem a kérdést.
2009. aug. 25. 04:23
 2/12 anonim ***** válasza:
vagy csak közölni akartad a külvilággal, hogy a pasidhoz költözöl?
2009. aug. 25. 04:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Dicsekedős lány, vigyed magadat!->Kamukérdés...
2009. aug. 25. 08:04
 4/12 A kérdező kommentje:
nem a pasimnál van a cuccom,ő sem ott lakott eddig.nem értem,mért kell nekem esni... :S nekem van értelme a kérdésnek,lehet hogy más dicsekvésnek vette,nem annak szántam.csak jó kedvem van,és ezt beleírtam. azt hittem van olyan,aki képes értelmes válaszokat adni.látom nincs...
2009. aug. 25. 08:53
 5/12 A kérdező kommentje:

ez nekem nagyon fontos lépés,és komolyan gondoltam a kérdést.nem tudom,miért kell ennyire negatívnak lenni!

bútorok vannak,de a lakás még nincs "belakva",tehát alap cuccok nincsenek,ami nem ugrana be egyből az embernek.pl törölköző,gyógyszerek,hajszárító,meg ilyenek.

most ezek jutottak eszembe,de biztos van még egy csomó minden,ami kimaradt és tuti elfelejtem.

lehet,hogy nem a megfelelő módon tettem fel a kérdést,és ezért oltottatok le :S

2009. aug. 25. 09:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát így kapából egy dolog jut eszembe, ami fontos lehet: házipatika (gyógyszerek, kötszerek, fertőtlenítő), egy ilyennek minden háztartásban lenni kell. Remélem tudtam segíteni :)
2009. aug. 25. 10:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok Nektek, tudom, hogy mekkora öröm ez egy nő életében. Élelmiszert vigyetek, hogyha még nem lakott senki a lakásban. Tisztítószereket, tisztálkodási dolgokat.
2009. aug. 25. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a ruhaneműre, kozmetikumokra te is gondoltál már, ami nekem biztosan kellene egy összeköltözéskor: olló, csavarhúzó, kalapács, partvis, felmosóvödör, szemeteszsák. Nem tudom, hogy mennyire rendeztétek már be a lakást, de ezek nekem mindig jól jönnek.

Ha inkább a személyes dolgokra gondolsz, akkor ... hát nem is tudom. Végülis akkor sincs nagy gond, ha esetleg valamit elfelejtesz, apránként majd szépen áthordod a szüleidtől, ami kell, vagy megveszitek. Amikor beköltözöl az új lakásba, úgyis folyton eszedbe jut majd valami, ami még kellene - ezeket írd fel, és amint tudod, pótold. Mi is így tettünk, amikor összeköltöztünk.

Ja, amit ne felejts el: ha eddig nem laktatok együtt a pároddal, akkor vigyél egy üveg pezsgőt vagy valamit, amit szerettek és ünnepeljétek meg az összeköltözést :)

Szép éveket nektek együtt!

2009. aug. 25. 17:24
 9/12 anonim ***** válasza:
10:27 vagyok, ami még eszembe jutott: ágynemű garnitúra huzattal.
2009. aug. 25. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok ismét :D Konyharuhák, mosogatószer, mosószer.
2009. aug. 25. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!