Mit vigyek magammal?
hétvégén összeköltözök a barátommal :))))
eddig a szüleimmel laktam,a lakás már be van bútorozva,a cuccaim nagy része már ott van.
a kérdésem az lenne,hogy mit vigyek magammal amit esetleg elfelejtettem?ami másnak alap,de nekem lehet,hogy nem jutott eszembe:)
segítsetek! előre is köszi!!!
20 éves(és nagyon boldog)lány
ez nekem nagyon fontos lépés,és komolyan gondoltam a kérdést.nem tudom,miért kell ennyire negatívnak lenni!
bútorok vannak,de a lakás még nincs "belakva",tehát alap cuccok nincsenek,ami nem ugrana be egyből az embernek.pl törölköző,gyógyszerek,hajszárító,meg ilyenek.
most ezek jutottak eszembe,de biztos van még egy csomó minden,ami kimaradt és tuti elfelejtem.
lehet,hogy nem a megfelelő módon tettem fel a kérdést,és ezért oltottatok le :S
Szerintem a ruhaneműre, kozmetikumokra te is gondoltál már, ami nekem biztosan kellene egy összeköltözéskor: olló, csavarhúzó, kalapács, partvis, felmosóvödör, szemeteszsák. Nem tudom, hogy mennyire rendeztétek már be a lakást, de ezek nekem mindig jól jönnek.
Ha inkább a személyes dolgokra gondolsz, akkor ... hát nem is tudom. Végülis akkor sincs nagy gond, ha esetleg valamit elfelejtesz, apránként majd szépen áthordod a szüleidtől, ami kell, vagy megveszitek. Amikor beköltözöl az új lakásba, úgyis folyton eszedbe jut majd valami, ami még kellene - ezeket írd fel, és amint tudod, pótold. Mi is így tettünk, amikor összeköltöztünk.
Ja, amit ne felejts el: ha eddig nem laktatok együtt a pároddal, akkor vigyél egy üveg pezsgőt vagy valamit, amit szerettek és ünnepeljétek meg az összeköltözést :)
Szép éveket nektek együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!