Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Jet2-vel utazunk hamarosan.1...

Jet2-vel utazunk hamarosan.1 felnőtt,1 gyerek, és 1 csecsemő. Nem engedi az online chekkolást? Miért?

Figyelt kérdés
Lécci válaszoljatok!Kétségbe vok esve..
2012. dec. 9. 20:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hát lefoglalva le van,online csekkolást nem tudtam megcsinálni,,csak a kódot tudom meg a jelszot,,,de nincs meg az amivel bizonyítom h ki van fizetve,,,az a visszaigazoló email vagy mi :(((((((((((((((
2012. dec. 9. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
de a koddal beenged lepni hogy megnezd az oldalon a foglalasod?
2012. dec. 9. 21:47
 13/20 anonim ***** válasza:
meg mit ir ki, mikor be akarsz csekkolni?
2012. dec. 9. 21:47
 14/20 A kérdező kommentje:
igen,beenged
2012. dec. 9. 21:59
 15/20 anonim ***** válasza:
akkor ne aggodj, a jegyed megvan, lehet csak az oldalukon van vmi hiba. nem is kell vinni semmit csak az irataidat. az alapjan majd ok becsekkolnak. en se szoktam vinni semmi foglalasi papirt csak az utlevelem.
2012. dec. 9. 22:02
 16/20 A kérdező kommentje:

ezt írja ki :Infants

For safety and operational reasons, if your booking includes infants, our online check-in facility is not available and you will be required to check-in as normal at your departure airport. There will be no additional charges for airport check-in.

És még vmi,az apuka részéről kell vmi beleegyező nyilatkozat h a gyerekek repülhetnek?

2012. dec. 9. 22:11
 17/20 anonim ***** válasza:

ja igen a baba miatt nem lehet biztonsagi okokbol. de h miert? :D azt csak ok tudjak.

beleegyezest nem tudom de nem hiszem, ha te vagy az anyja szerintem oda viszed ahova akarod elvegre szabad emberek vagytok, meg nem latnak ok bele a csaladi hatterbe hogy egyaltalan milyen a viszony koztetek.

2012. dec. 9. 22:31
 18/20 A kérdező kommentje:
meg végülis az apukához megyünk :)
2012. dec. 9. 22:35
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Jó éjszakát kívánok ! :)

Ha még vki még tud vmit ezzel kapcsolatban,írjon :)

2012. dec. 9. 22:44
 20/20 anonim ***** válasza:
nincsmit. jo utat nektek majd :)
2012. dec. 9. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!