Fel lehet vinni a repülőre egy olyan játékbabát, ami megszólalásig hasonlít az igazira?
Vannak ezek a "reborn" babák, amik nagyon hasonlítanak az igazi csecsemőkre.
Például itt egy kép egyről: [link]
Arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen babát felengednek a repülőre kézipoggyászként? Nem néznek furcsán az emberre, amikor fogja a kezében lévő babát és lazán lerakja a szalagra amire az összes többi nála lévő tárgyat? :D Lehet ebből gond?
Köszi annak aki válaszol : )
Szerintem lehetséges, hogy nem engedik fel.
Borotvapengét körömvágót és nagyobb mennyiségű folyadékot sem lehet felvinni, nagyon szigorúak a szabályok.
Köszi :)
Olvasgattam néhány külföldi fórumot, ott szinte kivétel nélkül mind azt írták hogy elvileg nem volt semmi gáz és őket felengedték, de azt nem tudom itthon mi a helyzet.
Jöhetnek még válaszok!
"Borotvapengét körömvágót és nagyobb mennyiségű folyadékot sem lehet felvinni, nagyon szigorúak a szabályok."
Borotvapengét (azt a hagyományos régifajtát) tényleg nem, de eldobható borotvát nyugodtan lehet vinni.
Körömvágó kisollót is vihetsz.
Nagyobb mennyiségű folyadékot a biztonsági ellenőrzésen ugyan nem vihetsz át (max. 10x 100ml), de a repülőre akár több liter folyadékot is felvihetsz magaddal. (Én a terminál mosdójában szoktam az üres üvegem vízzel megtölteni, de persze jó pénzért a duty free üzletekben is lehet vásárolni különböző italokat.)
A kérdésre válaszolva pedig: a babával semmi gond nem lesz, mint ahogy más játékkal sincs, ha megfelel a biztoonsági szabályoknak. Az nem gond ha mágnes van benne.
OFFFFFFF
Rákerestem a neten, nagyon durván élethűnek tűnnek így kép alapján. :O Mennyiért lehet egy ilyet kapni legolcsóbban kb.? :)
Bocs az offért :)
#7-es, köszönöm a segítséget, neked is ment a zöld kéz! :)
OFF
#8-as: Hát, az áruk nagyon sok mindentől függ: például hogy az alapanyaguk (testük) flanell vagy szilikon, hány cmsek, nyitott vagy csukott szemű babáról van szó, a haja festett vagy beültetett mohair (ha az utóbbi akkor a mohair minősége is számít) stb.
De a legolcsóbb is 20-30 ezer forint, innen pedig csak feljebb mennek az árak, egészen akár többszázezer forintig. Viszont ha érdekelnek ezek a babák, akkor nyugodtan keresgélj az interneten, itt Magyarországon is többen vannak már, akik élethű babák készítésével foglalkoznak. :) Ők biztosan minden kérdésedre megadják a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!