Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szoktal stoppolva kirandulni?...

Szoktal stoppolva kirandulni? De ugy, hogy nem tudod a celt? Csak ugy messz!

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly nyáron csináltam ezt az június-júliusomat ez tette ki augusztus elején értem haza de beutaztam európát. De persze ez úgy, jó ha van érvényes útleveled stb... nem sok pénz volt nálam kb 200ezer ez pont elég volt kajára a szállás meg ahol ért az este vagy Coucsurfingeseknél... de a következő állomást sose tudtam mindig akihez beültem az mondta meg ameddig elvitt :)
2009. aug. 16. 21:00
 2/6 anonim válasza:
100%
Én még nem, de kipróbálnám, biztos jó:D
2009. aug. 16. 21:33
 3/6 A kérdező kommentje:
En is probaltam , beutaztam Nemetorszagot,Hollandiat,Olaszorszag,Franciaorszagot...
2009. aug. 16. 21:37
 4/6 anonim válasza:
egyedül voltatok? :) én is belevágnék, de a párom nélkül nem mennék. ő viszont beszari ezekhez :)
2009. aug. 20. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
nem voltam, de nagyon szeretnék. Csak kicsit félek tőle, mert azért egy lánynak ez veszélyes lehet, vagy nem?
2009. aug. 23. 12:52
 6/6 anonim válasza:
41%

Hulye lennek... aki meg csinalja csodalkozik, hogy vagy megeroszakoljak vagy megolik de legalabb kiveszik az egyik vesejet... meg is erdemli...

En meg stoppost sem veszek fel... soha.

S.

2009. aug. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!