Milyen papírok kellenek hogy kiutazzak Amerikába? F/22
Szeretnék kimenni Amerikába, lehet New-Yorkba vagy Londonba, csak még kellene egy munkahelyet keresni.
Esetleg ha tudtok nekem mondani olyan oldalt ahol Amerikában munkalehetőség van akkor megköszönném.
Ne haragudj, de egymillió ugyanilyen kérdés volt már, és egymillióan meg is írták hogy milyen engedélyekre van szükség hogy Amerikában élhess, dolgozhass legálisan.
Ha a London az angliai Londonra gondoltál akkor oda sokkal könnyebben kijutsz, mert oda semmi engedély nem kell. Csak tőke, és nyelvtudás..
Ezt nyolcvanszor leírtuk már, hadd ne kelljen még egyszer. Neked sem tudunk mást mondani: Amerikát felejtsd el, lehetetlen. Hacsak nem nyersz a zöldkártyalottón, vagy házasodsz össze egy amerikai állampolgárral...
London pedig Angliában van, a szövegedből úgy jön le, mintha ezzel nem lennél tisztában, de mindegy... Oda könnyebb menni, hiszen EU-s ország.
ma 23:01
Lehet nem tudod, de London nem csak Angliában van.
Van Ausztráliában is London nevű város, sőt Kanadában is található egy London nevű város. Mivel Amerikát írt, gondoltam a távoli Londonra gondolt.. Ezért is kérdeztem meg, hogy mégis melyik London..Mert nagyon nem mindegy,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!