Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Legalabb, hogy evesnek,...

Legalabb, hogy evesnek, honaposknak kell lennie a babamnak, hogy repülöre ülhessünk?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 11:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ilyen megkötés nincs, akár újszülött is repülhet.
2012. okt. 19. 11:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Èn sem tudok ilyen "szabályról". Dönts saját belátásod szerint.

Èn tuti nem repülnék 4hónapos kor alatt, még a környezö országokba sem, nemhogy messzebb!

2012. okt. 19. 12:09
 3/16 anonim ***** válasza:
Amikor repülőn utaztam, pici csecsemők is voltak a gépen. Inkább kérdezd meg a légitársaságot, mert itt szerintem mindenki csak találgatni fog.
2012. okt. 19. 12:28
 4/16 A kérdező kommentje:

Most nezem, hogy de idetlenül irtam ki a kerdest, bocsanat :)

Köszönöm a valaszokat, egyenlöre meg csak tervben van a haza indulas, a picik meg a pocakban. Ez is csak egy lehetöseg, mert kocsival most semmikeppen nem vagunk bele, es az egesz csalad kiutaztatasa kicsit maceras es borzaszto draga....

2012. okt. 19. 13:14
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

Nincs meghatározás.

èn 3 hósan repültem vele elöször.

de ismerek aki 1 hósan ment a babával elöször.

3 hósan egyszerübb volt mint 9 hónaposan.

2012. okt. 19. 13:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valoszinü mi is picikent megyünk. Addig csak egyszerübb lesz az ikrekkel. Na majd meglatjuk mikorra sikerül összeszedni magam, hogy elinduljunk haza :)
2012. okt. 19. 13:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megkötés, de őszintén megmondom, hogy én a múltkor majd' megőrültem, mert egy csecsemő végigüvöltötte mellettem a 3 órás repülőutat... Persze ez sem általánosítható, mert több olyan babát is láttam, akik végigaludták, és nem zavarta őket, de, ha a gépen derül ki, hogy nyűgös, nem bírja... Na, hát az borzalom.
2012. okt. 19. 13:25
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Az enyémmel 10 hetesen utaztunk haza. De ismerek olyat, aki a 17 napos (!!!) babájával ment.
2012. okt. 19. 19:37
 9/16 anonim ***** válasza:

Nincsen megkötés.

Én Hollandiában szültem,férjem szülei Kijevben,az én családom Pesten él.3,5 hetesen repültünk vele először,semmi probléma nem volt,békésen átaludta:)

2012. okt. 19. 19:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Napokban mérik a minimum kort, pont most gyűjtöttem ki valaki másnak:

United: 7 nap

[link]

Delta: 8 nap

[link]

Air Canada: 7 nap

[link]

American Airlines: 2(!) , 5 nap ajánlott

[link]

2012. okt. 20. 02:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!