Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Télen hova érdemes nyaralni...

Télen hova érdemes nyaralni menni? Drágább, mint nyáron?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
kanári szigetek, dubai, sri lanka és igen, drágább
2009. aug. 4. 15:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. aug. 4. 16:15
 3/8 A kérdező kommentje:
És kb mennyivel drágább? Mondjuk Tunéziába, vagy Egyiptomba milyen ártól vannak utazások?
2009. aug. 9. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:
És kb ősztől hirdetik a téli utakat az utazási irodák?
2009. aug. 9. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

a kérdés hogy az adott ország ahova menni akarsz ott milyen szezon lesz.

pl törökországban egyiptomban utószezon lesz télen, így ott biztos hogy olcsobb lesz, de többet fog esni vagy felhösebb lesz.

ez pont ellenkezö az ázsia országokkal, mint pl thailland, srilanka, maldív szigetek, india, vagy a karibik résszel mert ott télen van szárazabb és akkor van föszezon. ezeken a tájakon nyáron van az esös évszak(annyira meleg van hogy rettentö nagy a párolgás a tengerböl és sorra alakulnak az esöfelhök, amiket a forr szárazföld bevonz, így szinte minden nap esik itt a nyári hónapokban májustól októberik)szóval ott drágább télen az utazás.

2009. aug. 10. 16:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyiptomra gondoltam, esetleg Tunéziára. Úgy olvastam, hogy 25-28 fok körül van a nappali hőmérséklet télen, a Vörös-tenger 23fok körüli. Tökéletes lenne, ha eléggé lemenne az ára az utaknak. Milyen áron szoktak menni december körül, nem tudod?
2009. aug. 10. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
én egyiptomot, tunéziát ajálom. És olcsobb, mint nyáron.
2009. aug. 13. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én oktoberbe megyek Egyiptomba. de lehet, hogy december lesz. én a karya-val fogok menni, mert nem kér szerviz dijat és legutobb, a biztositást ajándékba adta. nekem a hely megvan Egyiptom( Hurgada), csak a szállódát nem tudom még.
2009. aug. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!