Próbálta már valaki a coach surfing-et? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
(Azt is írjátok le, hogy milyen országban szálltatok meg.)2012. szept. 30. 22:38
1/5 anonim válasza:
Nekem van egy 50 országot bejárt ismerősöm, neki mindenhol működött. Én eddig csak Iránban és Irakban próbáltam, de ott csúnyán leszerepelt, leginkább az emberek megbízhatatlansága miatt (ígérték, hogy fogadnak, aztán közölték, hogy bocs, de ők még 800km-rel odébb vannak, vagy nincs náluk hely valójában stb.), szóval a közel-keleten inkább ne próbáld, egyébként ok a dolog.
2/5 anonim válasza:
nálam voltak lakni, de én nem utaztam vele. viszont ismerek több embert, aki igen. van néhány nyomi, magányos, aki elvárja, hogy vele töltsd az időt, de az ingyen szállás garantált és ki lehet fogni jófejeket is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Esetleg Csehországban vagy Lengyelországban próbálta valaki?
2012. okt. 4. 19:15
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond se Cseh se Lengyel országban. Nézz olyat, akinek már van referenciája, és akkor tuti minden okés lesz. A legtöbb embernek van, ha csak nem teljesen új az oldalon.
5/5 anonim válasza:
Én már voltam egyszer külföldön vele. Vicces volt, mert ott helyileg ismert embernél laktunk. Celebhez kerültünk, mégha nem is tudtunk róla:) Én is fogadtam már, velük jók voltak a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!