Utazott már valaki Bar-ba (Montenegro) vonattal?
1., Közvetlen járattal (Avala IC)? Mennyien vannak? Miért van az, hogy a menetrendváltozás előtt már elfogynak a jegyet?? (idén nyáron szerettem volna menni az első járattal, tehát kusett jegy hiányába nem tudtam menni)
2., Átszállással Beograd-ban?
Beograd és Bar között hány órás az út? Mennyire kanyargós a vonatpálya (pl. Zagreb-Split szakaszhoz képest)? A szerb és montenegrói kocsik mennyire kényelmesek? stb.
Mindenre kíváncsi vagyok, és részletes véleményt kérek! KÖSZI
Én kb 4 évvel ezelőtt utaztam. Beogradból indultam. Kusett jegyet vettem. 6 ágy van benne. Mi nem voltunk olyan szerencsések. 4 fős baráti társaság utazott ,s természetesen bulizni akartunk volna az odaúton is, de egy család foglalta el az alsó 2 ágyat (szülők+ 3!!! gyerek), s csendben kellett maradnunk, nem mászkálhattunk, mondjuk, hely sem volt megfordulni a kabinban.
Nekem az ágy kényelmes volt, jót aludtam, reggelre kipihenten ébredtem. Nem egy luxus vonat, de ki lehet birni. Nem tudom, hogy mennyire kanyargósak az utak, én nagyja részét átaludtam. Az a szakasz,amit meg már hajnalban/reggel tettünk meg, annyira szép volt, hogy feledtette velem a kanyarokat. Visszafelé volt vmi gond, azt hiszem vmi kőomlás, s akkor álltunk 3 órát.
Utaztam már busszal is Montenegróba, de attól ezerszer jobb a vonat!
Mi a jegyet már 1 hónappal előbb megvettük.
Köszönöm, hogy írtál.
BAR milyen város? Milyen a strand?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!