Voltál már úgy hogy egy külföldön ért rossz élmény miatt azt mondtad hogy többé ebbe az országba be sem teszed a lábad?
Nem tudtam hogy egyedül megyek Magyarországról, azt mondták nekem a szervezők hogy majd jönnek még. Hát ahová beosztottak, a környéken se volt magyarországi. Az első napokban bevetettem mindent, próbáltam barátkozni, de nagyon zártak voltak, legtöbbször egyedül ettem :(
Na mindegy hát próbálok felejteni... de egy darabig nem szeretném átlépni kelet felé az országhatárt :)
Szlovéniába!
Párommal motorral túráztunk, vajdaságiak vagyunk, szerb rendszámmal. Köztudott, hogy a volt Jugoszlávia országai nem igazán kedvelik a szerbeket. Addig nem volt semmi gond, mig magyarul beszéltünk.
Egy eldugott kis benzinkúton tankoltunk, ahol a helyi férfiak iszogattak. Az egyik vmiért felkelt és megláttam a szerb rendszámot, szólt a többieknek, erre, mint a cowboy filmekben, mindegyik felállt, elhallgatott s bennünket nézett. Párom szinte szaladva ment fizetni, hogy nehogy ránk támadjanak. Aztán a horvát határ előtt csatlakozott hozzánk egy 10 motorból álló magyarországi társaság. Szlovén határon átengedtek bennünket, a horvátok meg elkezdtek ordibálni velünk, hogy mit képezelünk mi, hogy szerb útlevéllel itt átmegyünk, meg h forduljunk vissza, és nem akarta visszaadni az utlevelünket, a magyarországiakat sem akarta visszaengedni, h velünk tartsanak.Visszamentünk a szlovén határhoz, ott hangosan röhögtek rajtunk, meg azt mondták, hogy meg is érdemeljük,hogy nem engednek be. Nagyon megalázó volt! Soha többé oda nem akarok menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!