Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi minden válthat ki stressz...

Mi minden válthat ki stressz az emberből repülés előtt, alatt és közben?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A repüléstől való félelem.
2012. szept. 9. 01:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Ó én mestere vagyok a stresszelésnek, már sokszor voltam gyanús a vámosoknak...

Előtte azon szoktam izgulni, hogy minden rendben legyen, nehogy elkésem a gépet vagy történjen valami (nincs parkolóhely, útlezárások) stb. Már az út előtt annyira stresszelek, hogy az első utam a reptéren tuti a klotyi lesz. Ha már becsekkeltem kicsit lenyugszom, de azért a terminálban is szoktam stresszelni, pedig nem félek a repüléstől. A repülés nekem sokszor kellemetlen már párszor lettem rosszul (egyszer a kajától) illetve néhányszor szédültem mert utazás előtt képtelen voltam enni. Után max. azon szoktam stresszelni, hogy új helyen vagyok, új város, emberek, nyelv stb. Szóval én minden kis apróságon izgulok, de ez nagyon nem normális az emberek általában semmilyen stressz nélkül szoktak repülni, sokaknak nagyon nagy élmény is a repülés. (Plusz ha nyaralni megy az ember, akkor a többség azért inkább nyugodt, mint stresszes :) ) Nem is érdemes stresszelni, időben kint kell lenni, élvezni az utazást. Ha valaki stresszel, akkor az gyanús, mondom engem már hazafelé jövet is átkutattak a vámosok (vártam a csomagom és ez idő alatt 3x is voltam wc-n, igaz ott nem stressz volt a dolog mögött egyszerűen az első két alkalomnál tele volt a wc, nem akartam sorban állni),

2012. szept. 12. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!